ایستگاه خبر

متامسک به کاربران آیفون امکان رمز ارزها را با Apple Pay خریداری کنند

کیف پول رمز ارزی محبوب اتریوم متامسک (MetaMask) از یکپارچه‌سازی با پلتفرم پرداخت شرکت اپل خبر داد.

در ۲۹ مارس، متامسک مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌ها را برای نسخه موبایل ۴.۳.۱ خود اعلام کرد که مهم‌ترین آنها سازگاری با Apple Pay بود.

نکته مهم این است که اپل به طور مستقیم از پرداخت‌های رمز ارزی از طریق پلتفرم خود پشتیبانی نمی‌کند، بنابراین پرداخت‌ها باید از طریق Wyre انجام شود، که از رمز ارزها پشتیبانی می کند و با Apple Pay سازگار است.

کاربران اکنون می‌توانند رمز ارزها را با کارت‌های نقدی یا اعتباری خریداری کنند و نیازی به ارسال ETH از قبل به برنامه را از بین ببرند. کاربران Apple Pay می‌توانند روزانه حداکثر ۴۰۰ دلار با استفاده از ویزا یا مسترکارت و Wyre API به کیف پول خود واریز کنند.

استفاده از متامسک در لایه ۱ نیز هزینه‌های گس زیادی دارد، اگرچه شرکت می‌گوید از آن‌ها سود نمی‌برد. متامسک نیز کارمزد خاص خود را دارد که ۰.۸۷۵ درصد از تراکنش است.

یکی از به‌روز‌رسانی‌های دیگر پشتیبانی از تراکنش‌های بدون گس بود، یعنی زمانی که بلاکچین‌های خصوصی یا یک پروژه یا پروتکل، هزینه گس را از طرف کاربر پرداخت می‌کنند.

در ۱۵ مارس، CryptoPotato گزارش داد که متامسک از ۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه فراتر رفت و تبدیل به یکی از محبوب‌ترین کیف پول‌های رمز ارزی موجود امروز تبدیل کرد. این خبر همچنین یک دور جمع‌آوری سرمایه ۴۵۰ میلیون دلاری برای ConsenSys، شرکت راه‌حل‌های اتریوم در پشت کیف پول را فاش کرد.

در ۱۶ مارس، جوزف لوبین، مدیرعامل ConsenSys اعلام کرد که متامسک توکن و DAO خود را راه‌اندازی خواهد کرد. اطلاعات بسیار کمی در مورد توکن وجود داشت، اما کاربران طولانی مدت متامسک امیدوار به ایردراپ مشابه یونی‌سواپ هستند.

مراقب برنامه‌های کیف پول جعلی باشید

یکی از کیف‌پول‌های برتر برای تجارت کریپتو، متامسک را به هدفی برای هکرها و کلاهبرداران تبدیل می‌کند. شرکت امنیت سایبری ESET اخیراً از طرح پیچیده‌ای را برای توزیع برنامه‌های کیف پول جعلی در دستگاه‌های تلفن همراه اندروید و اپل خبر داد.

این تحقیق بیان کرد این طرح از ماه می ۲۰۲۱ ادامه داشته است و برنامه‌های کیف پول جعلی برای MetaMask ،Coinbase ،Jaxx و Trust Wallet در گروه‌های رسانه‌های اجتماعی در فیسبوک برای هدف قرار دادن کاربران چینی منتشر شده است.

بسیاری از آن‌ها حتی به فروشگاه Google Play راه پیدا کردند، اما غول فناوری آن‌ها را در ماه ژانویه حذف کرد.

 

پیشنهاد مطالعه: آموزش کامل کیف پول متامسک MetaMask

 

 

Source

https://coiniran.com/?p=50415
دکمه بازگشت به بالا