برای اولین بار یک دانشجوی ایرانی موفق به دریافت فاند از آیوتا گردید!
برای اولین بار یک جوان مخترع ایرانی توانست برای پروژه خلاقانه خود از آیوتا فاند دریافت کند. این جوان کیست و چگونه توانست به این موفقیت دست پیدا کند؟ مصاحبه کوینایران با امیر عباسزاده، این نابغه جوان را در ادامه بخوانید.
از آیوتا بیشتر بدانید
آیوتا، یک رمز ارز نوین در میان سایر رمز ارزهای موجود در دنیا میباشد که به اصطلاح از پیش استخراج شده است و به جای استفاده از فناوری بلاک چین از تکنولوژی تنگل استفاده میکند.
دیدگاه آتیه نگر این رمز ارز بر این مبناست که در آینده تمامی وسایل خانه شما از یخچال، توستر، آینه لمسی هوشمندتان تا گوشی همراهی که دارید، به طور یکپارچه به اینترنت متصل خواهند بود و بین یکدیگر اطلاعات حیاتی و دادهها را رد و بدل میکنند.
برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
امیر عباسزاده کیست؟
امیر عباسزاده متولد شهرستان بابل، مخترع و پژوهشگر، فارغ التحصیل ارشد شبکه از دانشگاه امیرکبیر و با کسب رتبهی بالا، در حال حاضر دانشجوی دکترای مهندسی نرم افزار در دانشگاه آزاد بابل میباشد.
وی در جواب این سوال که چرا بهینهسازی مصرف انرژی در حوزه رمزارزها موضوعی جذاب است پاسخ داد: «ارز دیجیتال مبحثی است که بیشتر بر روی مبانی تکنولوژی و فنی در آن پرداخته شده است اما امروزه موضوع بهینهسازی مصرف انرژی در تمامی شاخهها ظهور کرده و در دنیای رمزارزها نیز با توجه به گسترش مقبولیت بیت کوین و استقبال روز افزون کاربران از رمزارزها، میبایست مانند بسیاری از پروژههای روز دنیا الگوریتم انرژی سبز تعریف شود تا شرایط برای اجرای پروژهها با آسیب کمتر به محیط زیست مهیا شود.»
آقای عباس زاده معتقد است قبل از اجرای هر پروژهای میبایست به مبحث بهینهسازی مصرف آن و کاهش آسیبهای وارد بر محیط زیست فکر کرد. وی با اشاره به اینکه آیوتا جزو پروژههایی است که مصرف انرژی بهینهای دارند، هدفش از انجام این پروژه را چنین بیان کرد:
«با توجه به دغدغه اصلی من یعنی آلودگی محیط زیست، پس از مدتی تحقیق و جستجو در یافتم که تا به حال هیچ کس به طور مشخص بر روی مبحث بهینه سازی مصرف انرژی در دنیای رمزارزها فعالیت نکرده است. لذا تصمیم گرفتم در یک پروژه با سه فاز نیازمندیهای علمی و فنی رمز ارزها جهت بهینهسازی مصرف انرژی را شناسایی کنم و پس از شرکت در یک فراخوان عمومی آن را برای آیوتا فرستادم تا در صورت پذیرش طرح، و پس از کسب نتایج سودمند، آن را در اختیار دیگر رمزارزها قرار دهم.»
آقای عباس زاده با اعتقاد به اینکه پشتوانه هر رمز ارز میبایست یک فناوری باشد، در سال ۹۵ طی مقالهای پیشنهاد تولید یک رمزارز داخلی با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی در ابعاد خرد و کلان را ارائه داد. پس از آن و در سال ۹۶ در همایش بانکداری الکترونیکی و نظام های پرداخت در برج میلاد، مقالهای درباره آیوتا ارایه کرد و این آغازی برای مطالعات وی روی این حوزه بود.
پروسه گرفتن فاند
آیوتا دارای دپارتمانی است به نام ای دی اف که به محققین و دانشجویان خلاق و علاقهمند که میخواهند پروژههای تحقیقاتی انجام دهند، فاند تحقیقاتی اختصاص میدهد.
آقای عباس زاده پس از مکاتبات اولیه و ارسال پروژه خود و گذراندن پروسه ۸ ماهه جهت تایید کارشناسان مجموعه، با موانع مختلف دست و پنجه نرم کرد، و با حمایت استادان دلسوزی چون مهدی گلسرخ تبارامیری و امیر مسعود رحمانی سرانجام به عنوان اولین ایرانی موفق به دریافت فاند از آیوتا جهت انجام پروژه خود گردید.
هدف پروژه
هدف اصلی پروژه مشخص کردن پارامترهای اندازهگیری برای تشخیص یک رمز ارز سبز است. در مرحله دوم با استفاده از این پارامترها معلوم میشود که آیوتا چه میزان با یک پروژه سبز نزدیکی و همخوانی دارد. در نهایت تلاش میشود تا با استفاده از داده های به دست آمده در جهت بهینهسازی هرچه بیشتر آیوتا قدم برداشت (اطمینان از سبز بودن ایوتا و کسب گرین سرتیفیکیت اروپا).
چرا ایوتا؟
به این دلیل که آیوتا پروژهای است که دغدغه مصرف انرژی را در جامعه خود دارد؛ به گونهای که حتی حاضر شده به پروژه هایی که در این زمینه گام بر میدارند کمکهای مالی نیز اعطا کند. این امر آیوتا را یکی از بهترین گزینه ها برای انجام تحقیقات بر روی مصرف انرژی رمز ارزها نموده است.
آقای عباس زاده در انتهای این مصاحبه در توصیه به دانشجویانی که در حال تکمیل تحصیلات خود هستند، به لزوم انجام پایان نامه های کارآمد جهت بالا بردن سطح علمی جامعه و همچنین بستر مناسب برای فعالیت و دریافت فاند از بسیاری از رمزارزهای بزرگ در دنیا اشاره کردند.
دوستان کوین ایرانی که نیازمند به راهنمایی بیشتر در خصوص چگونگی دریافت فاند از شرکت های بزرگ در زمینه رمزارز و بلاکچین میباشند میتوانند از طریق آدرس ایمیل زیر به طور مستقیم با آقای امیر عباس زاده در تماس باشند و از تجربیات و راهنماییهای ایشان بهرمند شوند.
a.abbaszadeh.s@gmail.com