هشدار FBI درخصوص افزایش حضور کلاهبرداران کریپتو در لینکدین (LinkedIn)
مامور ویژهی FBI در روز گذشته متذکر شد که حضور کلاهبرداران سرمایهگذاری رمز ارز در پلتفرم لینکدین (LinkedIn) تهدید قابلتوجهی برای امنیت کاربران است. Sean Ragan در مصاحبهی خود با خبرگزاری CNBC با اشاره به مشکلات LinkedIn درخصوص کلاهبرداریهای سرمایهگذاری گفت:
«آمار این نوع کلاهبرداریها رو به افزایش است و درحال حاضر بسیاری از کاربران را متضرر کرده و تعداد قربانیان گذشته و آیندهی آن نیز زیاد است».
پلتفرم کسب و کار و کاریابی لینکدین متعلق به شرکت بزرگ نرمافزاری مایکروسافت است و ادعا میکند که 830 کاربر از بیش از 200 کشور جهان را میزبانی میکند.
کلاهبرداران بسیار هوشیار شدهاند و از روشهای قانعکنندهای سعی در جلب اعتماد کاربران مینمایند. مامور ویژهی FBI در ادامه گفت:
«این افراد سودجو همواره از راههای متفاوتی به اشخاص و شرکتها آسیب زده و آنها را قربانی مقاصد کلاهبرداری خود میکنند. آنها برای تحقق اهداف شوم خود تلاش پیوستهای کرده و از روشها و ابزارهای گوناگونی استفاده میکنند».
وی مدعی شد که FBI افزایش روند بیسابقهای را درخصوص کلاهبرداریهای مربوط به سرمایهگذاری شناسایی کرده است. طبق گزارش کمیسیون تجارت فدرال از ژانویهی 2021 (دی 1399) تا مارس 2022 (اسفند 1400) تریدرهای آمریکایی 575 میلیون دلار از داراییهای خود را به دلیل کلاهبرداریهای مذکور ازدست دادهاند.
واکنش لینکدین
پلتفرم لینکدین با تاکید بر اخبار کسب و کار و روابط تجاری حس امنیت کاذبی دربرابر کلاهبرداریهای رایج آنلاین ایجاد کرده است. براساس گزارش CNBC، بیشتر پروفایلهای جعلی خود را نمایندهی شرکتهای قانونی و یا کارآفرینان موفق معرفی میکنند.
Oscar Rodriguez، مسئول بخش حریم شخصی و امنیت لینکدین، با اذعان به افزایش حضور کلاهبرداران بیان داشت:
«طی ماههای گذشته لینکدین نیز مانند سایر پلتفرمهای اینترنتی شاهد افزایش فعالیت کلاهبرداران بوده است».
LinkedIn مدعی شد که با رهگیری اکانتهای مشکوک به کلاهبرداری اقدام به حذف آنها کرده است. براساس «گزارش شفافیت» اخیری که این شرکت منتشر ساخت، LinkedIn در سال 2021 (1400) بیش از 136 میلیون نمونه از انواع محتوای مشکوک و بیش از 31.6 میلیون اکانت جعلی را مسدود یا حذف کرده است.
پیشنهاد مطالعه: چگونه امنیت داراییهای دیجیتال خود را حفظ کنیم؟