ایستگاه خبر

دعوی ۳۰۰ میلیارد دلاری علیه فیسبوک و گوگل، در پی ممنوعیت تبلیغات ارزهای دیجیتال

غول‌های فناوری فیسبوک و گوگل بخاطر تصمیم خود مبنی بر ممنوعیت تبلیغات ارزهای دیجیتالی، با یک دادخواست 300 میلیارد دلاری روبرو هستند. این دادخواست ادعا می‌کند که این ممنوعیت برای کسانی که کانال اصلی خود را برای رسیدن به مشتریانشان از دست داده‌اند خسارت‌های زیادی به همراه داشته است.

این دو پلتفرم، تبلیغات ارزهای دیجیتال را در سال 2018، ممنوع اعلام کردند. با این ادعا که کلاهبرداران از سایتها استفاده کرده‌اند تا سرمایه‌گذاران ناشناس را فریب دهند. فیسبوک این موج را آغاز کرد و تبلیغات را در ژانویه سال 2018 ممنوع اعلام کرد. Google و Twitter ،Snapchat ،LinkedIn ،Bing، مایکروسافت و حتی خدمات بازاریابی ایمیل Mailchimp همه به دنبال فیسبوک این تبلیغات را ممنوع اعلام کردند.

بسیاری از پلتفرم‌ها بعدها با حجم محدود تبلیغات ارزهای دیجیتال را دوباره پذیرفتند. با این وجود مدیرعامل شرکت توییتر، جک دورسی، که خودش یک سرمایه‌گذار در حوزه ارزهای دیجیتال است، هنوز علاقه‌ای به این تبلیغات در توییتر ندارد.

به گزارش دیلی میل، این ممنوعیت می‌تواند صدها میلیارد دلار برای غول‌های فناوری خرج بردارد. این درحالی است که شرکت حقوقی استرالیا JPB Liberty دادخواستی علیه این شبکه‌های اجتماعی طرح کرده است. این پرونده تاکنون 600 میلیون دلار ادعای ارزشمند جذب کرده است، اما موسسه حقوقی انتظار دارد که تعداد بیشتری دعوی ثبت کنند و ادعاهای خود را به 300 میلیارد دلار برسانند.

اندرو همیلتون، مدیرعامل شرکت حقوقی، برای اولین بار فاش کرد که او از دو سال پیش به شکایت شاکیان غول‌های فناوری می‌پردازد. در یک پست Steemit، همیلتون ادعا کرد که این ممنوعیت، با توجه به قانون رقابت در استرالیا، ضدرقابت و غیرقانونی است. وی همچنین از هرکسی که قبل از 20 مارس 2018 حداقل 100 دلار در اختیار داشته خواسته است تا به دادخواست بپیوندند.

 

Source

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا