ایستگاه خبر

نگرانی آمریکا نسبت به اثرات بلندمدت یوآن دیجیتال

بر اساس گزارش‌ها دولت جو بایدن، رییس جمهور وقت ایالات متحده، از اثرات بلندمدت یوآن دیجیتال چین بر جایگاه دلار آمریکا به‌عنوان ارز ذخیره‌ی جهان اظهار نگرانی نموده‌اند. سایت معتبر بلومبرگ به نقل از منابع ناشناسی در روز یکشنبه نوشت مسئولین چندین سازمان دولتی در تلاشند تا چشم‌انداز واضح‌تری از تهدیدهای احتمالی طرح رمز ارز ملی بانک مرکزی (CBDC) چین به‌دست آورند.

بر اساس این گزارش مقامات خزانه‌داری ایالات متحده، وزارت امور خارجه، پنتاگون و شورای امنیت ملی (NSC) از تأثیرات کوتاه‌مدت یوآن دیجیتال یا سیستم پرداخت الکترونیکی ارز دیجیتال چین (DCEP) بر دلار نگران نیستند.

اما چالش‌های موجود در وضعیت بلندمدت ذخایر ارز جهانی ایالات متحده از سناریوی متفاوت و نگران‌کننده‌ای حکایت می‌کنند. این گزارش به تحقیقات صورت گرفته از سوی مقامات رسمی آمریکا برای شناخت روش توزیع و کاربرد احتمالی یوآن دیجیتال برای لغو تحریم‌های موجود اشاره داشته است.

نگرانی آمریکا نسبت به اثرات بلندمدت یوآن دیجیتال

پیدایش و کاربرد یوآن دیجیتال

طرح توسعه‌ی سیستم پرداخت الکترونیکی ارز دیجیتال کشور چین با همکاری بزرگترین بانک‌های دولتی و شرکت‌های بزرگ خدمات پرداختی همچون Tencent و Ant Financial در سال ۲۰۱۹ کلید خورد.

پروژه‌ی DCEP از زمان پیدایش خود تاکنون چندین مرحله‌ی آزمایشی را طی نموده است، از جمله اهدای پاکت‌های قرمز پول دیجیتال به شهروندان از طریق قرعه‌کشی که به برندگان امکان استفاده از آن را در فروشگاه‌های چند شهر منتخب چین می‌داد.

اقداماتی از این دست بانک مرکزی چین را به نخستین بانک در زمینه‌ی صدور ارز دیجیتال و اتخاذ رویکردهای DCEP تبدیل نموده است، این برتری عامل نگرانی مقامات آمریکایی شده است.

طرح DCEP دولت چین به انگیزه‌ای برای بررسی امکان ایجاد دلار دیجیتال در آمریکا تبدیل شده است. اعضای کنگره‌ی ایالت متحده با مشاهده‌ی کاربرد یوآن دیجیتال علاقه‌ی خود را به پیدایش دلار دیجیتال ابراز کرده و در جلسات دادرسی سال جاری از جروم پاول (Jerome Powell)، رئیس فدرال رزرو، برای رسیدگی به این موضوع درخواست نمودند.

پیشنهاد مطالعه: معرفی پروتکل آوه (Aave)

Source

https://coiniran.com/?p=45062
دکمه بازگشت به بالا