آیا اتحادیه اروپا معاملات ناشناس را ممنوع میکند؟
اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده است که معاملات ناشناس ممنوع شوند. این موضوع میتواند تا سال ۲۰۲۴ خدمات رمز ارزها را تحت تأثیر قرار دهد.
اتحادیه اروپا قوانین آینده را اعلام میکند
در یک گزارش منتشرشده جدید، اتحادیه اروپا نوشت: «قوانین AML / CFT اتحادیه اروپا بهطور کامل در مورد رمز ارزها اعمال خواهد شد: همه ارائهدهندگان خدمات داراییهای کریپتو برای جلوگیری از استفاده رمز ارزها در پولشویی باید قوانین اتحادیه اروپا را اعمال کنند.»
براساس این طرح، شرکتهایی که معاملات رمز ارزها را پردازش میکنند باید نام و اطلاعات مشتری را ثبت کنند.
در این طرح، اتحادیه اروپا مرجعی مرکزی به نام EUL AML Authority (AMLA) ایجاد کرده است که میتواند قوانینی را در این صنعت مالی برای جلوگیری از فعالیتهای مجرمانه تنظیم کند.
در بیانیه مرتبط در توییتر، کمیسیون Mairead McGuinness رمز ارزها را «یکی از جدیدترین راههای پولشویی» خواند و اظهار داشت که این قوانین در کل بخش کریپتو اعمال خواهد شد. وی در پایان گفت: «ما کیفپولهای کریپتوی ناشناس را تحریم خواهیم کرد و اطمینان حاصل خواهیم کرد که انتقال دارایی کریپتو شده قابل ردیابی باشد.»
آیا همه کیفپولهای کریپتو تحت تأثیر قرار میگیرند؟
اگرچه بسیاری از خبرها اعلام کردهاند که این قانون بر کلیه کیفپولهای کریپتو تأثیرگذار است، اما به نظر میرسد این قانون فقط شامل کیفپولهای حضانتی مانند صرافیها و کیفپولهای تحت وب خواهد بود—یعنی سرویسهایی که در آنها رمز ارزها از طرف کاربران مدیریت میشود.
بعید به نظر میرسد که بتوان این سیاست را علیه کیفپولهای غیرحضانتی، از جمله کیفپولهای رسمی مورد استفاده در بسیاری از پروژههای کریپتو، اعمال کرد.
ایالات متحده تلاش کرده است با ایجاد مقررات مشابهی قوانین نظارتی را برای ارائهدهندگان کیف پول اضافه کند. با این حال، وقتی رئیس جمهور بایدن در ژانویه روی کار آمد، این برنامهها نیز به حالت تعلیق درآمدند.
پیشنهاد مطالعه: تکنیکهای امنیت و حریم خصوصی مورد استفاده در بلاکچین