ایستگاه خبر

مسئله مقیاس پذیری شبکه و بحران فی تراکنش ها (GAS) در شبکه اتریوم

کاربران به دلیل بحران فی تراکنش ها (GAS) و مقیاس پذیری شبکه اتریوم باید در تراکنش های خود از بهترین روش ها برای تنظیم هزینه تراکنش های خود استفاده کنند.

به گزارش کوین ایران به نقل از کوین دسک، Taylor Monahan به عنوان مدیر ارشد اجرایی MyCrypto این هفته در گفتگو با توئیتر به کاربران ارز های رمزنگاری شده یادآوری کرد که در هنگام استفاده از اتریوم به عنوان دومین بلاکچین بزرگ دنیا، از بهترین روش ها برای تنظیم فی تراکنش خود استفاده کنند. این نگرانی به دلیل تغییر شرایط در شبکه اجتناب ناپذیر است چرا که امکان دارد کاربران کیف پول های نرم افزاری استارتاپ ها، هزینه بیشتری را برای تراکنش ها پرداخت نمایند.

بیشتر بخوانید: اتریوم در پی حل مشکل حریم خصوصی بلاکچین با تکنیک های رمزنگاری

افزایش بی سابقه هزینه های شبکه اتریوم

در مجموع، کاربران اتریوم در روز یکشنبه ۵۸۶۲ اتر (ether) معادل ۲.۷ میلیون دلار برای ارسال تراکنش ها هزینه کردند که این رقم بر اساس داده های شبکه، بیشترین مقدار در تاریخ اتریوم بوده است. به نظر می رسد مقصر اصلی این ماجرا یک صرافی چینی به نام FCoin باشد که بلاکچین را به یک مدل کسب و کار بحث برانگیز محدود کرده است.

Monahan در توئیتی اعلام کرد: “بهتر است به یاد داشته باشیم که gas واقعاً چیست، چگونه کار می کند و چرا وجود آن ضروری است؟ … چرا این وضعیت غیر ضروری است؟”

قیمت gas (آنچه که کاربران برای استفاده از شبکه پرداخت می کنند) به عنوان معیاری از تلاش های محاسباتی، بر اساس تقاضا در نوسان است. به نظر می رسد این تقاضا در سطح بی سابقه ای تشدید شده است. در حالی که در ماه دسامبر یک بازی دیجیتال محبوب پرورش گربه به اسم CryptoKitties  موجب درهم شکستن شبکه شد با این وجود، هزینه های تجمعی gas در آن زمان کمتر از نیمی از بالاترین مقدار هفته اخیر بود.

بحران Gas در شبکه

Eth Gas Station هشدار داد که “قیمت gas در حال حاضر خوب به نظر نمی رسد.” یکی از منابع اصلی برای معیار های gas اتر در روز دوشنبه در توئیتر اظهار داشت که کاربران برای پذیرش هر تراکنش باید ۳.۲۰ دلار پرداخت کنند یا باید به مدت ۳۰ دقیقه برای پذیرش آن در تراکنش در یک بلاک جدید صبر کنند. این وضعیت در حال حاضر اصلاح شده است با وجود این که هزینه های تراکنش همچنان بالا است اما نسبت به پیک دوشنبه، این مشکل حل و فصل  شده است. با این وجود، توسعه دهندگان در جستجوی راه هایی برای اطمینان از بهبود نوسان هستند.

Monahan در گفتگو با CoinDesk اظهار داشت: “مشکل این است که چرا این هزینه ها بالا می روند و چگونه این موضوع بر قابلیت استفاده از بلاکچین در مفهوم وسیع تر تأثیر می گذارد.” در حالی که هزینه های تراکنش به مسئله مقیاس پذیری گسترده تری اشاره دارد و هزینه های تراکنش با رسیدن به محدودیت های شبکه افزایش می یابد. اتریوم قبل از حرکت به معماری مقیاس پذیر تر  باید گام هایی برای بهبود هزینه های تراکنش بردارد.

بیشتر بخوانید: روش های پامپ مصنوعی صرافی ها برای بالا نشان دادن حجم مبادلات

نقش صرافی چینی FCoin در افزایش فی تراکنش

صرافی چینی FCoin قبلاً نیز به دلیل مدل درآمدی جدید خود در مرکز توجهات قرار گرفته بود. مدل درآمدی این صرافی شامل توزیع توکن های رایگان در بین کاربران استفاده کننده از این پلتفرم برای تریدینگ است. این روش بر اساس بررسی CoinDesk یکی از مدل های محبوب در بین کاربران است و موجب شده است تا این صرافی در ماه گذشته بیش از ۵.۶ میلیارد دلار مبادله داشته باشد. فارغ از مشکلی که در حال حاضر برای اتریوم پیش آمده است، FCoin رقابت روزانه را اجرا می کند. در این روش کاربران با سپرده گذاری (depositing) مکرر بر روی یک توکن، موجب محبوبیت صرافی می شوند.

نقش صرافی چینی FCoin در افزایش فی تراکنش

Source/ FCoin

حملات Gas (فی تراکنش) در شبکه

Roy Huang، بنیان گذار Fresco در توئیتی اعلام کرد تا به امروز ۲۴۰۰۰۰ دلار برای gas (فی تراکنش) از بین رفته است. همچنین Monahan در گفتگو با CoinDesk بیان کرد که مکانیسم رأی گیری موجود باعث افزایش حمله Sybil می شود. Sybil نوعی حمله از طریق هرزنامه (Spam) است که موجب ازدحام شبکه با شناسه های هویتی نادرست می شود. Philippe Castonguay به عنوان یک محقق اتریوم از مشکل ازدحام شبکه با عنوان “جنگ فی تراکنش” پرده برداشت. در این روش کاربران از طریق پیشنهاد قیمت بالاتر برای ورودی شبکه با یکدیگر رقابت می کنند و فی تراکنش ها به طور فزاینده ای افزایش می یابند.

رفع مشکلات شبکه اتریوم

Georgios Konstantopoulos از Loom Network طی توئیتی اظهار کرد با توجه به هزینه های اخیر باید با تراکنش های اسپم مخالفت نمود. توسعه دهندگان بدون در نظر گرفتن اقدامات FCoin تاکید می کنند که راه هایی برای بهبود وضعیت برای همه کاربران وجود دارد. فعالیت هایی در حال انجام است که می تواند وضعیت شبکه را هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت بهبود بخشد. برای مثال، Griff Green پیشنهادی برگرفته از تحقیقات Alexey Akhunov ارائه کرده است. بر این اساس، اتریوم باید از استراتژی “child pays the parent” استفاده نماید که از بیت کوین الهام گرفته شده است. این روش یک حلقه بازخوردی ایجاد می کند که می تواند در اولویت بندی مؤثر تراکنش ها به همه کمک کند.

پیشنهاد بنیان گذار اتریوم برای حل مشکل قیمت گذاری Gas

در حال حاضر تراکنش های مربوط به هر حساب کاربری به صورت جداگانه پردازش می شوند. ولی ماینر ها می توانند تراکنش های مربوط به یک حساب کاربری را مرتب نموده و در ازای دریافت فی تراکنش بیشتر به صورت همزمان پردازش نمایند. این روش برای صرافی ها بسیار مناسب است. Green در گفتگو با CoinDesk اعلام کرد که ماینر ها در حال حاضر فقط به هزینه پرداختی توجه می کنند.

Vitalik Buterin به عنوان بنیان گذار اتریوم نیز پیشنهادی ارائه داده است که الگوریتم قیمت گذاری gas را ساده تر می کند. این الگوریتم پیش بینی قیمت صحیح gas  را تسهیل می نماید. این الگوریتمِ ساده سازی شده، می تواند خطا های مربوط به قیمت گذاری gas در بازار امروز را حذف نماید.

مقیاس پذیری شبکه، چشم انداز بزرگ تر برای بهبود شبکه اتریوم

Afri Schoedon که به عنوان مدیر ارتباطات در Parity فعالیت می کند در گفتگو با CoinDesk اعلام کرد مسئله اصلی مقیاس پذیری شبکه اتریوم برای هم راستایی با تقاضای کاربر است.

Castonguay که مسئولیت معیار مقیاس پذیری کوتاه مدت با نام GasToken Factory را بر عهده دارد معتقد است مقیاس پذیری شبکه، مسئله اصلی است. این معیار به کاربران اجازه می دهد تا از حذف داده های غیر ضروری از بلاکچین سود ببرند. از نظر Castonguay، افزایش قیمت اخیر gas نشان دهنده این است که بلاکچین اتریوم به حداکثر توان خود نزدیک شده است. این نشان می دهد که مردم به طور مداوم از پروتکل استفاده می کنند و اتریوم باید مقیاس پذیری شبکه خود را افزایش دهد. راه حل های مقیاس پذیری مانند sharding دور از دسترس هستند و زمان تکمیل آن ها نیز نامعلوم است.

Nick Johnson به عنوان توسعه دهنده اتریوم در پاسخ به کاربری در Reddit در تأیید این موضوع اعلام کرد: sharding یک فناوری بسیار جدید و مدرن (cutting-edge) است. هیچ کس آن را حل نکرده است و این مسئله به زمان نیاز خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اتریوم (Ethereum) دومین رمز ارز بزرگ جهان زیر ذره بین قانون گذاران

توجه!

دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده اند، متعلق به نویسنده می باشند و لزوماً مربوط به Coiniran نمی باشد و نباید به آن نسبت داده شود.

Source & image

https://coiniran.com/?p=22587
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x