ایستگاه خبر

شبکه اتریوم در هفته اول پس از به‌روزرسانی لندن 100 میلیون دلار اتریوم سوزانده است

شبکه اتریوم از زمان معرفی مکانیسم سوزاندن هزینه تراکنش در به‌روزرسانی لندن تا کنون 100 میلیون دلار اتریوم سوزانده است. بر اساس سایت رصد اتریوم‌های سوزانده‌شده (WatchTheBurn)، 32،100 اتریوم از زمان این به‌روزرسانی در 5 آگوست از دست رفته است.

این تعداد نیمی از اتریوم‌هایی است که در این زمان برای ماینرها به‌عنوان پاداش برای ایجاد بلوک (و پردازش تراکنش‌ها) صادر شده است. در این بازه زمانی حدود 61،600 ETH (194 میلیون دلار) صادر شده است.

به‌روزرسانی لندن شامل تغییری است که EIP-1559 نامیده می‌شود و بر ساده‌سازی فرایند محاسبات هزینه تراکنش متمرکز است. این ویژگی هزینه‌ها را به دو قسمت تقسیم می‌کند: هزینه پایه که می‌سوزد و هزینه تقدم که به‌طور حتم پاداشی برای ماینر است.

هزینه پایه بر اساس اندازه بلوک قبلی ایجاد و طوری طراحی می‌شود که در صورت وجود تقاضای بالا افزایش یابد و در صورت کم بودن تقاضا کم شود. این ویژگی در نظر گرفته شده است تا به‌عنوان یک مکانیزم تجدید کالیبراسیون برای برآوردن تقاضای در بلاکچین عمل کند. هزینه پایه، به‌عنوان یک عنصر ضد تورم سوزانده می‌شود و دیگر نمی‌توان از آن در شبکه استفاده کرد.

هزینه تقدم مشابه هزینه قبلی است. مستقیماً به‌عنوان پاداش برای پردازش تراکنش به ماینر می‌رسد (علاوه بر 2 اتریوم که برای استخراج بلوک دریافت می‌کنند). می‌توان از این فاکتور برای جذب ماینرها به اولویت‌بندی یک معامله خاص استفاده کرد.

با سوزاندن بخشی از کارمزد معاملات، ممکن است درآمد ماینر اتریوم کاهش یابد. این امر به احتمال زیاد اتفاق می‌افتد مگر اینکه هزینه‌های تقدم آنقدر افزایش پیدا کنند که نشان‌دهنده سطوح کارمزد معاملات قبل از به‌روزرسانی باشند—اتفاقی که به معنی هزینه‌های بالاتر برای کاربران است.

این به‌روزرسانی همچنین حداکثر اندازه بلوک اتریوم را دو برابر کرد. اکنون بلوک‌ها می‌توانند معاملاتی انجام دهند که در مجموع تا 30 میلیون گس دارند، به جای محدودیت قبلی که 15 میلیون بود. این ویژگی برای کمک به شبکه در دوره‌هایی با تقاضای بالا طراحی شده است.

 

پیشنهاد مطالعه: هزینه گس اتریوم: یک توضیح ساده

 

Source

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا