ایستگاه خبر

تعداد تائیدکننده‌های فعال تست نت اتریوم از ۲۰ هزار عبور کرد!

پس از راه‌اندازی تست نت اتریوم ۲.۰ در تاریخ ۱۸ آوریل تعداد تائیدکننده‌های فعال آن از ۲۰ هزار عدد گذشت. تست نت Topaz از تنظیماتی مشابه اتریوم ۲.۰ دارد و برای تست فاز صفر پروتکل اثبات سهام (PoS) استفاده می‌شود. طبق اطلاعات مرورگر بلاک چینی Etherscan در زمان نگارش این خبر ۲۰۹۳۹ تائیدکننده‌ی فعال در شبکه‌ی اتریوم وجود دارد و ۱۶۸۶ تائیدکننده نیز در صف انتظار قرار دارند.

هدف اصلی Topaz اجرای آزمایشی فاز صفر پروتکل اثبات سهام در اتریوم ۲.۰ است تا شبکه‌ی اتریوم بتواند مکانیزم اجماعش را از اثبات کار (Pow) به اثبات سهام (PoS) تغییر دهد. تحت پروتکل اثبات سهام کاربران می‌توانند مقداری اتریوم سپرده‌گذاری و تراکنش‌ها را تائید کنند و بخشی از کارمزد را به عنوان پاداش دریافت نمایند.

در تست نت Topaz هر تائیدکننده باید ۳۲ ETH در شبکه سپرده‌گذاری کند. به گفته‌ی ویتالیک بوترین این تست نت چند کلاینتی احتمالا هنوز کامل نیست و احتمالا به یک یا دو راه‌اندازی مجدد نیاز خواهیم داشت تا شانس موفقیت افزایش یابد.

Source

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا