رده بندی رمز ارز ها بر اساس حجم معاملات در ماه آگوست سال ۲۰۱۸
رده بندی رمز ارز ها در ماه آگوست چگونه است؟ کدام ها افزایش حجم داشته اند؟ کدام ها کاهش حجم داشته اند؟ وقت خرید کدام است؟
گزارش رده بندی رمز ارز ها بر اساس حجم معاملات در آگوست ۲۰۱۸، اتریوم کلاسیک (ETC) و دش (Dash) در میان ده رمز ارز اول؛ در خلال ماه آگوست، حجم ماهانه در اکثر بازار های برجسته رمز ارز کاهش یافت. با وجود چنین شرایطی، ETC و Dash در مقابل این روند مقاومت کرده و حجم آنها افزایش پیدا کرد. XRP نیز این ماه در مقابل روند رو به پایین مقاومت نشان داد.
پنج رمز ارز اول بازار از لحاظ حجم معاملات، کاهش حجم ماه به ماه ادامه می یابد
بنا به گزارش Satoshi Pulse، حجم معاملات بیت کوین در طول آگوست، ۵.۳۴ درصد کاهش یافت و از ۱۳۱ میلیارد دلار ماه گذشته به ۱۲۴ میلیارد دلار در ۳۰ روز اخیر رسید.
دلار تتر (USDT) کمترین نوسان حجم را به نسبت رمز ارز های اصلی بازار تجربه کرد و ارزش معاملاتی آن در ۳۰ روز گذشته ۸۲.۹ میلیارد دلار بود که در مقایسه با ماه جولای ۳ درصد افت را پذیرفت.
اتریوم (ETH) رتبه سوم خود را از لحاظ حجم معاملات حفظ کرد اما حجم این رمز ارزاز ۵۳ میلیارد دلار در جولای به ۴۵.۷ میلیارد دلار در همین ماه رسید؛ این یعنی حدود ۱۴ درصد افت برای سومین ماه متوالی.
EOS نیز سومین ماه متوالی از کاهش حجم خود را تجربه کرد و تقریبا ۱۱.۳ درصد نسبت به جولای سقوط کرد.
بیت کوین کش (BCH) نیز از لحاظ حجم معاملات، افت سنگین ۳۱.۳ درصدی را در سابقه خود ثبت کرد.
بیشتر بخوانید:
گزارش بازار روز: روند رو به رشد اکثر رمز ارز ها در پایان هفته
قیمت بیت کوین با شکستن مقاومت ها بالاتر از ۷۰۰۰ دلار قرار گرفت
ETC، XRP و Dash به مقابله با روند نزولی پرداختند
در میان ده رمز ارز اول بازار از لحاظ حجم معاملات ETC، XRP و Dash تنها رمز ارز هایی بودند که به مقابله با روند نزولی حاکم بر بازار پرداخته و ماه به ماه حجم معاملاتشان افزایش یافت. اتریوم کلاسیک از رده هشتم به رده ششم صعود کرد و در مقایسه با جولای این رمز ارز حدود ۱۸ درصد رشد را تجربه کرد.
XRP موقعیت خود را به عنوان هفتمین رمز ارز پر معامله بازار حفظ کرد و در مقایسه با جولای رشد ۱۳ درصدی را از خود نشان داد.
لایت کوین (LTC) بعد از اینکه برای دو ماه متوالی در رده ششم قرار داشت، این ماه به رده هشتم نزول یافت و در مقایسه با جولای ۱۶.۷ درصد پایین آمد.
Dash به صعود خود ادامه داد و با رشد یک ماهه ۵.۲ درصدی به رتبه نهم رسید.
علیرغم کاهش ۹.۱ درصدی حجم معاملات Qtum، این رمز ارز به رتبه دهم برگشت در حالی که در ماه قبل به رتبه یازدهم کوچ کرده بود.
بیشتر بخوانید:
آموزش تحلیل تکنیکال بیت کوین و دیگر رمز ارز ها برای تازه کار ها
خبر اختصاصی: بانک آمریکا به دنبال ثبت امتیاز سیستم ذخیره سازی رمز ارز
بسیاری از بازار های رمز ارز دستخوش نوسانات برجسته در حجم معاملات
بازار های TRX به کاهش معاملات خود ادامه دادند و با ۳۶.۷ درصد افت، این رمز ارز در رده بندی رمز ارز ها برای این ماه در رتبه یازدهم قرار گرفت.
CKUSD در این ماه از رده ۱۴ به رده ۱۲ آمد و نسبت به جولای تقریبا ۱۶ درصد رشد داشت.
زی کش (ZEC) با رشد قدرتمندی نسبت به جولای، صعود ۳۵ درصدی داشت و به رده سیزدهم پای گذاشت.
Ontology در میان رمز ارز های برجسته بازار بیشترین رشد را داشت و نسبت به جولای افزایشی ۴۱ درصدی را تجربه کرد. این رمز ارز در این ماه به رده ۱۴ پای گذاشت.
XLM موقعیت خود را در رده ۱۵ حفظ کرد، هر چند که نسبت به جولای ۱۵.۶۵ درصد افت را پذیرا شد.
کاهش برجسته حجم معاملات ADA و NEO
ADA با یک افت بزرگ به رده شانزدهم نزول پیدا کرد. این رمز ارز نسبت به ماه گذشته ۴۰.۶۵ درصد افت داشت.
NEO در مقایسه با رمز ارز های برجسته بازار با بیشترین افت ۴۶.۲ درصدی در رده هفدهم جای گرفت. بنابراین در رده بندی رمز ارز ها رمز ارزی است که بیشترین افت را داشته است.
نظر شما چیست؟ آیا این کاهش حجم ادامه می یابد؟ کی وقت خرید است؟ روند نزولی چه وقتی بر عکس خواهد شد؟ رده بندی رمز ارز ها را در این ماه چگونه می بینید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
توجه: دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه داده شده، مربوط به نویسنده می باشند و لزوما نباید به کوین ایران نسبت داده شوند.