ایستگاه خبر

گزارش BestBrokers: شمار هک‌های رمز ارز کم شده اما شدت آسیب‌ آن‌ها رو به افزایش است

براساس گزارش جدیدی که ازسوی شرکت BestBrokers منتشر شده است، تعداد حملات هک در حوزه‌ی رمز ارزها از آغاز سال میلادی جاری کاهش یافته است، شمار این آسیب‌ها در ماه گذشته برابر با 64 عدد بود که در مقایسه با 251 هک سال گذشته بهبود چشم‌گیری را نشان می‌دهد. علی‌رغم آنکه تعداد کلاهبرداری‌های رمز ارز در شیب نزولی خوبی قرار گرفته است، اما شدت آسیبی که بر صنعت کریپتو وارده کرده‌اند در مقایسه با سال گذشته 206 درصد بیشتر شده است.

هکرها کیفیت را قربانی کمیت نمی‌کنند

داده‌های این گزارش حاکی از آن است که در سال 2021 (1400) مجموعا 251 هک در حوزه‌ی کریپتو صورت گرفت و توانست بالغ بر 3.2 میلیارد دلار آسیب به دارایی‌های دیجیتال وارد کند. درحال حاضر و تا نیمه‌ی ماه ژوئن، تعداد حملات مجرمانه 65 عدد بوده و توانسته‌اند درمجموع 1.7 میلیارد دلار از انواع رمز ارزها را به یغما ببرد.

گزارش BestBrokers: شمار هک‌های رمز ارز کم شده اما شدت آسیب‌ آن‌ها رو به افزایش است

جدیدترین داده‌های سایت تحلیلی Chainalysis نشان می‌دهد که میانگین ارزش دارایی‌های سرقت شده در جریان هک‌های سال جاری در مقایسه با سال گذشته 206 درصد جهش داشته و از 12.9 میلیون دلار به 26.6 میلیون دلار رسیده است. اگر بخواهیم این شاخص را با آنچه در سال 2020 (1399) مقایسه کنیم با افزایش شدید 465.9 درصدی روبه‌رو خواهیم شد.

گزارش BestBrokers: شمار هک‌های رمز ارز کم شده اما شدت آسیب‌ آن‌ها رو به افزایش است

متخصصین این حوزه معتقدند که هکرها در سال 2022 اهداف بزرگتری را مورد حمله قرار داده‌اند. به نظر می‌رسد که پلتفرم‌های امورمالی غیرمتمرکز (DeFi) محبوب‌ترین بخش حضور هکرها بوده است، مجرمان سایبری توانسته‌اند در این پروتکل‌های دیفای علاوه‌بر ناشناسی سود قابل‌توجهی نیز کسب نمایند.

در سال پیش تقریبا 72 درصد از دارایی‌های دیجیتال از پلتفرم‌های دیفای به سرقت رفته بود، این رقم در سال فعلی به شدت افزایش یافته و به 97 درصد رسیده است. Robert Hoffman، از تحلیل‌گران رمزنگاری شرکت BestBrokers، مدعی شد وجود سرمایه‌ی عظیمی که به بازار دیفای تزریق شده است این حوزه را به مقصد اصلی بیشتر حملات هک تبدیل کرده است. ماهیت رقابتی بازار باعث شده است که پروتکل‌هایی که زودتر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند شانس بیشتری برای موفقیت داشته باشند.

از آنجا که پیکره‌ی اصلی پلتفرم‌های دیفای را قراردادهای هوشمند تشکیل داده‌اند و با توجه به اینکه این قراردادها برپایه‌ی تخصص کدنویسی و مهارت‌های فنی عمل می‌کنند، ظرفیت بالقوه‌ای برای دستکاری و سواستفاده از آن‌ها توسط سودجو وجود دارد. Hoffman معتقد است با پذیرش صنعت دیفای ازجانب کاربران، سطح امنیتی آن به طور قابل‌قبولی بهبود خواهد یافت.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای جامع توکن ابزاری (Utility Token): کاربرد یوتیلیتی توکن چیست؟

Source

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا