ظرفیت رشد رمز ارز ها در سیستم های بانکی تا بیش از ۱.۲ ترلیون دلار
ظرفیت رشد دارایی های رمز ارز در سیستم های بانکی تا چه حدی قابل تصور است؟ این فرآیند چقدر طول می کشد؟ چه عوامل دیگری تاثیرگذار هستند؟
ظرفیت سیستم بانکداری جهانی برای رمز ارز؛ کارشناسان ۱.۲ تریلیون دلار را تخمین می زنند
بنا به گزارش مرکز تحقیقاتی IBRC، ظرفیت رشد دارایی های رمز ارز در سیستم های بانکی طی چند سال آینده بیش از ۱.۲ تریلیون دلار می باشد. سازمان ناظر بر بازار مالی سوئیس (FINMA) اخیرا اعلام کرده که نسبت دارایی های کریپتو به کل سرمایه بانک ها از ۴ درصد تجاوز نمی کند. کشور سوئیس از پیشگامان در زمینه بانک و بانکداری است و قصد دارد که به یکی از رهبران صنعت رمز ارز در جهان تبدیل شود. رویکرد FINMA ممکن است برای موسسات مالی بین المللی به عنوان یک استاندارد طلایی تلقی شود.
کارشناسان IBRC این اظهارات را بر اساس آمار سالیانه ۱۰۰ بانک بزرگ جهان و در حوزه های قضایی علاقه مند به رمز ارز مانند ایالات متحده، ژاپن، کره جنوبی، سوئیس و استرالیا انجام داده اند. البته چین در این آمارگیری محسوب نشده است زیرا مسئولان این کشور اخیرا رویکرد خصمانه ای را در برابر رمز ارز ها و ICO ها اتخاذ کرده اند. عدد حاصل از این محاسبات و تحلیل ها یعنی ۱.۲ تریلیون دلار سبب می شود که ارزیابی پتانسیل حجم دارایی های رمز ارز در سیستم بانکداری در ۲ تا ۵ سال آینده به طور تقریبی ممکن شود.
تاثیر عوامل دیگر
کارشناسان IBRC معتقدند که عوامل دیگری هم مطرح هستند که می توانند به توسعه صنعت رمز ارز و بلاک چین کمک کنند که در این میان ورود سرمایه گذاران سازمانی و شرکت های بزرگ را نمی توان نادیده گرفت. از طرف دیگر تغییر فرآیند ICO به سمت STO (عرضه توکن های اوراق بهادار) و CTO (عرضه توکن های مرکب) رویداد مبارکی است و سبب توسعه بازار خواهد شد. همزمان با قانون گذاری بیشتر، ثبات در بازار حاکم خواهد گردید و بازار برای سرمایه گذاران جذاب تر خواهد شد. اگر همه این موارد در کنار هم به خوبی پیش بروند ممکن است شاهد خیزش دوباره بازار رمز ارز ها باشیم.
بیشتر بخوانید: قانون سازی بیت کوین و رمز ارز ها در کشور های مختلف جهان چگونه است؟
نظر شما چیست؟ این گونه تخمین ها و ارزیابی ها را چطور می بینید و تا چه حد با آنها موافق هستید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
توجه!
دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده، مربوط به نویسنده می باشند و لزوما نباید به کوین ایران نسبت داده شوند.