ایستگاه خبر

شرایط جواز تأسیس استخراج رمزارز در ایران

به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا هادی در خصوص ارز دیجیتال بیان کرد: بر اساس تصویب نامه سال گذشته هیأت وزیران واحدهای رمزارز جزو واحدهای صنعتی شناخته شده‌اند. وی در خصوص مجوزهای این واحدها نیز تصریح کرد: در وزارت صمت دو مجوز عمومی برای واحدهای صنعتی وجود دارد که یکی جواز تأسیس برای آماده‌سازی مقدمات از جمله زمین، زیرساخت‌ها، برق و… خرید و نصب و راه‌اندازی دستگاه‌ها است و دیگری پروانه بهره‌برداری است که وقتی مرحله اول تکمیل شد، پروانه بهره‌برداری صادر می‌شود.

۵۸۴ جواز تأسیس استخراج رمز ارز صادر شده است

وی ادامه داد: از زمان ابلاغ این دستورالعمل حدود ۷۹۰ بنگاه و شخص درخواست خود را در سامانه بهین‌یاب قطعی کرده‌اند و حدود ۵۸۴ بنگاه نیز جواز تأسیس خود را دریافت کرده‌اند و در حال انجام مراحل تکمیلی جهت دریافت پروانه بهره‌برداری هستند. رئیس اداره طرح و برنامه سازمان صمت چهارمحال و بختیاری در همین راستا گفت: مجوز تأسیس نخستین واحد صنعتی استخراج «رمزارز» در چهارمحال و بختیاری صادر شد.

پاداش ۱۰ میلیون تومانی برای معرفی مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز

سخنگوی صنعت برق از تولید رمزارز با تعرفه‌های خانگی، کشاورزی و صنعتی خبر داد که این رویه سبب ایجاد آسیب جدی به شبکه برق می‌شود. مصطفی رجبی مشهدی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی توانیر و سخنگوی صنعت برق درخصوص پاداش ۱۰ میلیون تومانی برای معرفی مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز گفت: پیش از این وزارت اقتصاد از مردم برای معرفی مراکز غیرقانونی استخراج رمز دعوت کرده بود و پس از آن بود که وزارت نیرو نیز از مردم خواست که مزارع غیرمجاز ارز را شناسایی و معرفی کنند.

صدور ۱۴ پروانه بهره‌برداری برای استخراج رمزارزها در کشور

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صمت یک بنگاه صرفاً در خارج از مناطق آزاد و ویژه تجاری و ۱۳ بنگاه در مناطق آزاد و ویژه تجاری پروانه بهره برداری استخراج رمزارز را دریافت کرده‌اند و در حال فعالیت و تولید رمزارز هستند. وی ادامه داد: مهمترین عامل هزینه‌ای تولید انواع رمزارزها از جمله بیت کوین انرژی است و با توجه به انرژی یارانه‌ای در کشورمان، پتانسیل استفاده از این انرژی یارانه‌ای به صورت غیرمجاز هم وجود دارد که باید مورد توجه و نظارت قرار بگیرد.

https://coiniran.com/?p=40055
دکمه بازگشت به بالا