مقالات تخصصی

معرفی صرافی سیتکس؛ بررسی نقاط ضعف و قوت Citex

در مقاله معرفی صرافی سیتکس خواهید خواند:

– بررسی ویژگی­‌های صرافی سیتکس
– تاریخچه سیتکس
– جفت ارزهای قابل مبادله در سیتکس
– امنیت سیتکس
– هزینه­‌ها در سیتکس
– پشتیبانی سیتکس
– کیف پول سیتکس
– رابط کاربری در وب­سایت سیتکس
– فرآیند احراز هویت در سیتکس
– نقاط قوت سیتکس
– نقاط ضعف سیتکس
– شبکه­‌های اجتماعی سیتکس

برای مشاهده رتبهٔ این صرافی در آخرین ارزیابی جامع صرافی‌های رمزارزی ایرانی اینجا را کلیک کنید

بررسی ویژگی­‌های صرافی سیتکس

صرافی سیتکس برای کاربران خود بستری را مهیا می‌کند که در آن بتوانند ارزهای دیجیتال خود، اعم از بیت‌کوین، اتریوم و… را خریدوفروش نمایند. همچنین کاربران قادر خواهند بود تا از طریق درگاه‌های بانکی به راحتی دارایی ریالی خود را به دارایی‌های دیجیتالی موجود در بازار سیتکس، تبدیل کنند.

تاریخچه سیتکس

مجموعه سیتکس با دو دهه تجربه حضور در حوزه‌های گوناگون فناوری اطلاعات، از سال 1395 فعالیت خود را در زمینه فناوری بلاکچین و ارزهای دیجیتال از جمله بیت‌کوین آغاز کرد. نیاز فعالان بازار رمز ارزها به بستری امن برای معاملات و همچنین شناخت بیش از پیش این بازار توسط عامه مردم، سیتکس را بر آن داشت که در سال 1399 صرافی ارز دیجیتالی آنلاین خود را تحت عنوان «اکسچنج سیتکس» راه‌اندازی کند.

جفت ارزهای قابل مبادله در سیتکس

صرافی سیتکس در حال حاضر از معاملات 16 رمزارز برجسته پشتیبانی می­‌کند. این رمزارزها با ارز پایه­‌ی تومان قابل مبادله هستند. برخی از مهم‌ترین رمزارزهای قابل مبادله در سیتکس بیتکوین، اتریوم، تزوس، لینک، یونی سواپ، ریپل، کاردانو و دای است.

به علاوه کاربران می‌توانند جهت انتقال ارزهای دیجیتال در صرافی سیتکس، از شبکه‌های بیت‌کوین (BTC)، اتریوم (ERC-20) و ترون (TRC-20) و بلاکچین بایننس (BSC) بسته به نیاز خود استفاده نمایند.

امنیت صرافی سیتکس

در سیتکس، برای نگهداری دارایی‌های دیجیتالی کاربران از کیف پول سرد و گرم استفاده می‌شود و اطلاعات بیشتری درباره اقدامات امنیتی توسعه‌دهندگان در دست نیست. شما می‌توانید با انتخاب رمز عبور مناسب، استفاده از آنتی‌ویروس در سیستم‌عامل کامپیوتر و فعال‌سازی سیستم شناسایی دوعاملی سطح امنیتی حساب کاربری خود را افزایش دهید.

هزینه­‌ها در سیتکس

کارمزد معاملات در سیتکس به صورت درصدی از مبلغ کل معامله دریافت می‌شود. کارمزد خریدار به صورت رمز ارز کسر می‌شود و کارمزد فروشنده از مبلغ دریافتی به تومان کسر می‌شود. هنگام ثبت معامله می‌توانید کارمزد تراکنش خود را ببینید. برای کاربر عادی (مجموع معاملات ماهانه کمتر از 100 میلیون تومان) کارمزد معاملات برابر با 0.3 درصد حجم تراکنش است. البته این غیر از کارمزد انتقال در شبکه رمز ارز مورد نظر است.

سقف برداشت نیز بنا بر سطح کاربری تغییر می‌کند. برای مثال کاربر عادی می‌تواند روزانه 25 میلیون تومان و معادل 250 میلیون تومان رمز ارز برداشت کند. سقف واریز برای تمام سطوح کاربری برابر با 50 میلیون تومان به ازای هر کارت بانکی ثبت‌شده است.

اطلاعات دقیق را می‌توانید از طریق این پیوند مشاهده کنید.

پشتیبانی صرافی سیتکس

تیم پشتیبانی صرافی سیتکس در راستای ارائه بهترین و با کیفیت‌ترین خدمات به کاربران خود، در تمامی روزهای هفته (8 صبح تا 24 شب) از طریق ایمیل، چت آنلاین و تماس با مجموعه، آماده پاسخ‌گویی و رفع مشکلات فنی، ثبت‌نام و مشاوره در این حوزه است.

– بخش سوالات متداول و پاسخ به پرسش­‌های پرتکرار
– راهنمایی پشتیبانی آنلاین و چت آنلاین
– کانال اطلاع رسانی در تلگرام
– تماس با بخش اداری

برای تماس با بخش پشتیبانی وب­سایت سیتکس می­‌توانید از طریق این لینک اقدام نمائید.

صرافی سیتکس

کیف پول سیتکس

زمانی که درباره کیف پول صرافی رمز ارز سیتکس جست و جو می‌کنیم به مطلب خاصی بر نمی‌خوریم. به نظر می‌رسد که یک نقطه ابهام در مورد این صرافی نیز همین کیف پول و ذخیره‌سازی دارایی‌های دیجیتال است.

رابط کاربری در وب­سایت سیتکس

در خصوص تجربه کاربری پلتفرم سیتکس باید گفت قسمت کیف پول بدون نمایش گرافیکی یا نمایش نموداری تغییرات قیمت دارایی‌ها و کل سبد طراحی شده است. منوی کاربری شامل بازار معاملاتی (ساده و حرفه‌ای)، تالار اصلی (که چیزی بیش از خلاصه‌ای از آمار رمز ارزهای صرافی در یک جدول نیست)، بازارها در یک نگاه، کیف پول و راهنما است. در پنل معاملاتی، حتی بازار جفت رمز ارزهای مختلف را نمی‌توان تایپ کرد و تنها لیست شده‌اند. به هر حال سادگی رابط کاربری سیتکس مانعی در برابر کارکردپذیری آن نبوده و سطح استفاده از این پلتفرم گویای این موضوع است.

فرآیند احراز هویت در سیتکس

یکی از مهم‌ترین مواردی که در انتخاب هر بستر معاملاتی مد نظر قرار می‌گیرد، میزان اعتماد و امنیت است. در نتیجه داشتن اطلاعات مربوط به کاربران برای پیشگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی الزامی است. بله، فعالیت در صرافی سیتکس نیازمند طی‌کردن مراحل احراز هویت در سایت آن است. احراز هویت در صرافی سیتکس شامل ۴ مرحله است: وارد کردن اطلاعات شخصی، اطلاعات تماس، اطلاعات بانکی و درنهایت ارسال تصاویر مدارک شناسایی و متن توافق‌نامه.

نقاط قوت صرافی سیتکس

صرافی سیتکس در کل به عنوان یک بستر مبادلاتی رمزارز نمره خوبی می‌گیرد. در این بخش به مهمترین نقاط قوت این پلتفرم اشاره شده است:

– داشتن تیم باسابقه، متخصص و مجرب
– پشتیبانی قوی 24 ساعته
– رعایت مسائل امنیتی در حد استاندارد
– پشتیبانی از رمزارزهای شناخته شده
– کارمزد و هزینه­‌های منصفانه
– فعالیت مناسب در شبکه­‌های اجتماعی
– محصول یک شرکت با خدمات گسترده در زمینه بلاک چین
– سرعت بارگذاری بسیار سریع صفحات وبسایت به دلیل ساده بودن آن
– امکان استفاده از ابزار Tradingview در داخل پنل کاربری

نقاط ضعف صرافی سیتکس

– عدم شفاف‌سازی مناسب درباره اقدامات امنیتی و کیف پول صرافی

– عدم پشتیبانی از نرم‌افزار نسخه موبایل

– عدم سازمان‌دهی مستندات API

در کل با توجه به خدمات و محصولات مجموعه سیتکس و اعتمادی که به پاس سال‌ها تلاش اثربخش به‌دست آمده، کاربران می‌توانند با انتخاب صرافی سیتکس با خیالی آسوده به خرید و فروش ارزهای دیجیتال بپردازند و از پشتیبانی و پاسخ‌گویی در هر شرایطی اطمینان حاصل نمایند.

شبکه­‌های اجتماعی سیتکس

اینستاگرام

تلگرام

توئیتر

لینکدین

* مسئولیت‌پذیری کاربران رمزارزها

فعالیت در پلتفرم‌های مبادلاتی رمزارزی، اساساً یک اقدام پر ریسک به حساب می‌آید. لطفا قبل از هرگونه اقدام به خرید و فروش، اطلاعات خود را در این زمینه بروز کرده و از انجام مبادله بر اساس سفارش دیگران خودداری کنید. این مقاله صرفا برای افراد آشنا به حوزه رمزارزها تهیه شده و به هیچ عنوان نباید به عنوان یک مشاوره مالی در نظر گرفته شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا