ایستگاه خبر

رییس‌جمهور چین از کشورهای گروه ۲۰ خواست از CBDC حمایت کنند

شی جین پینگ (Xi Jinping)، رییس‌جمهور جمهوری خلق چین، از کشورهای گروه G20 درخواست کرد که از ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) حمایت کنند.

شی در سخنان آغازین خود در مجمع بین‌المللی، سران این کشورها را به ایجاد مجموعه‌ای از استانداردها و اصول حمایت از اَشکال دیجیتالی ارز فیات فراخواند:

«ما باید از نقش رهبری سازمان ملل در این زمینه حمایت کنیم و با هم همکاری کنیم تا یک فضای باز، عادلانه، منصفانه و بدون تبعیض برای ایجاد اقتصاد دیجیتال پرورش دهیم.

همچنین کشورهای گروه ۲۰ نیاز به بحث در مورد تدوین استانداردها و اصول ارزهای دیجیتال بانک مرکزی با نگرشی باز و سازگار دارد و هم‌زمان با ایجاد فشار جمعی برای توسعه سیستم پولی بین‌المللی، انواع ریسک‌ها و چالش‌ها را به‌درستی مدیریت کند.»

چین در حال تست نسخه دیجیتالی یوان است و تا به امروز ۲ میلیارد یوان به ارزش حدود ۲۹۹ میلیون دلار در ۴ میلیون تراکنش جداگانه استفاده شده است.

رییس‌جمهور چین از کشورهای گروه ۲۰ خواست آمادگی و واکنش در مقابل کووید-۱۹ را بهبود بخشند، همکاری‌های بین‌المللی را برای مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی تقویت کنند و برای توسعهٔ مسئولانهٔ هوش مصنوعی همکاری داشته باشند.

گروه ۲۰ که متشکل از ۱۹ کشور و اتحادیه اروپاست، گردهمایی مجازی دو روزه‌ای را تحت ریاست عربستان سعودی، برای بحث در مورد پاندمی کرونا و مسائل مربوط به ثبات مالی بین‌المللی برگزار کرده است.

Source

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا