ایستگاه خبر

تهدید به بمب‌گذاری در روسیه و تقاضای بیت‌کوین! باجگیرها سیاسی فکر می‌کنند!

فردی با تهدید به بمب‌گذاری در روسیه درخواست کرده است که معادل 870 هزار دلار بیت‌کوین که به ظاهر از صرافی Wex دزدیده شده بود را به آدرس او بفرستند.

به گزارش خبرگزاری کوین‌دسک، نزدیک به یک ماه است که یک گروه اخاذی گمنام با تهدید فروشگاه‌ها، مدارس، کنسرت‌ها و اماکن عمومی روسیه به بمب‌گذاری درخواست می‌کند که به آدرس عمومی بیت‌کوین آنها 120 بیت‌کوین دزدیده شده از صرافی Wex را ارسال کنند.

تاکنون نه کسی آسیب دیده و نه بمبی کشف شده، اما از انتهای نوامبر تا کنون 750 هزار نفر مجبور به تخلیه اماکنی شده اند که تهدیدات در آنها صورت گرفته است. خبرگزاری روسی Interfax گزارش داده است که ساختمان‌های اصلی دادگاه‌های موسکو و سنپترزبورگ اولین مکان‌هایی بوده اند که مورد تهدید واقع شده اند.

بازیگران گمنام این تهدید سریالی، ثروت مند پرنفوذ روسی کنستانتین مالوفی و رئیس پیشین سرویس امنیتی روسیه آنتوان نمکین را مقصرین اصلی دزدی معروف از صرافی Wex می‌دانند. ادعاییکه مشابه ادعای  الکسی بیلیوچنکوف مدیر اجرایی Wex در رابطه با دزدی معروف است. او پیشتر مدعی شده بود که دو مامور رده بالای امنیتی روسیه در سرقت از صرافی تحت مدیریت او نقش داشته اند.

تاکنون تنها نزدیک به نیم دلار و توسط یک تراکنش به آدرس19 آنها بیت‌کوین واریز شده است. شایان ذکر است که مدیر قبلی این صرافی دیمیتری واسیلو پیشتر در ایتالیا دستگیر شده بود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا