ایستگاه خبر

پوتین در تلاش برای دسترسی به کلید های رمزنگاری تلگرام

شرکت تلگرام در یک مجادله قانونی در مورد تسلیم کلید های رمزنگاری خود به سرویس امنیتی روسیه، بازنده شد. این پلتفرم پیام رسان که یک شبکه مهم برای جوامع رمزارز ها محسوب می شود، عنوان کرده است برای جلوگیری از دسترسی روسیه به اطلاعات خصوصی میلیون ها کاربر، در دیوان عالی علیه این حکم فرجام خواهی خواهد کرد.

روز گذشته آقای آلا نازووار (Alla Nazarova) درخواست تجدید نظر از سوی تلگرام علیه سرویس امنیتی فدرال روسیه که خواستار دسترسی به کلید های رمزنگاری این پلتفرم شده بود را رد کرد. در نتیجه، در صورتی که این پلتفرم نتواند یک دادگاه استیناف را به تغییر این رأی متقاعد کند، به طور قانونی متعهد می شود که پیام های خصوصی و سایر اطلاعات کاربرانش را در اختیار نیروی های امنیتی پوتین قرار دهد.

آقای پاول دورف (Pavel Durov) مدیر تلگرام اندکی پس از اعلام این حکم عنوان کرده است:

”تهدید به مسدود شدن تلگرام در صورتی که داده های خصوصی کاربران را تسلیم نکند، نتیجه نخواهد داد. تلگرام پای آزادی و حفظ امنیت اطلاعات کاربران خود خواهد ایستاد. “

این شرکت، خود را در موقعیت دشواری قرار داده است. با پیش فروش رمزارز تلگرام که هم اکنون نیز در حال انجام است، این شرکت مفتخر است که به عنوان پرچم دار جنبش احترام به حریم خصوصی کاربران، گسترش رمزنگاری و تلاش برای جلوگیری از دخالت دولت شناخته می شود؛ اما این شرکت به عنوان یک شرکت روسی، توسط قوانین سخت‌گیرانه ای که به نیرو های امنیتی این کشور قدرت نظارت گسترده ای می دهد، محدود شده است.

تلگرام در تلاش برای حفظ حریم خصوصی؛ پوتین در تلاش برای بدست آوردن اطلاعات کاربران
CTV News

مسائل تروریستی، بهانه درخواست دسترسی ویژه پوتین به اطلاعات

به گزارش کوین ایران به نقل از news.bitcoin.com در سال ۲۰۱۶، رئیس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین دستور داد که سرویس های پیام رسان، بایستی با هدف افزایش بهره‌وریِ سرویس امنیتی دولت او، راه حلی برای رمزگشایی موارد رمزنگاری شده ارائه دهند. نظارت بر فعالیت های تروریستی بهانه و دست آویزی بوده است که در این حکم پوتین ذکر شده است.

با وجود این که روسیه به نقض حقوق بشر و نظارت غیر علنی بر روزنامه نگاران و مخالفان شناخته می شود، تصور این که دسترسی به گنجینه بزرگ و باارزش اطلاعات کاربران تلگرام، تنها با هدف شناسایی تروریست ها مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار سخت است.

دولت های غربی نظیر ایالات متحده و انگلستان، خود را درگیر یک نبرد رمزنگاری با شرکت هایی قرار داده اند که معتقدند اجرای یک دسترسی ویژه به اطلاعات کاربران، بدون تضعیف پروتکل ها ناممکن است. آن ها بر این نکته مصر هستند که ایجاد یک نقطه ورود برای مراجع امنیتی دولت ها، می تواند مورد سوء استفاده هکر ها و مهاجمان تحت حمایت دولت قرار گیرد.

مباحثات تلگرام و FSB در خصوص حریم خصوصی کاربران دادگاه

تلگرام در تلاش برای حفظ حریم خصوصی؛ پوتین در تلاش برای بدست آوردن اطلاعات کاربران
Telegram

 در دادگاه روسیه، سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) استدلال کرده است که حتی با دست یابی این سازمان به کلید های رمزنگاری، حریم خصوصی کاربران نقض نخواهد شد؛ چرا که آن ها برای استخراج اطلاعات کاربران، به دستور دادگاه نیازمند هستند.

پس از این استدلال، تیم حقوقی تلگرام با ردِ این ادعا عنوان کرده است:

”اظهار نظر FSB مبنی بر این که کلید های رمزنگاری نمی توانند به عنوان اطلاعات خصوصی تحت حمایت قانون اساسی مطرح شوند، بسیار فریبکارانه است.

این موضوع مانند این است که بگوییم «شما بایستی رمز عبور ایمیلتان را در اختیار ما قرار دهید. ما محتویات ایمیل شما را تحت کنترل قرار نمی دهیم، اما می خواهیم امکان کنترل آن را داشته باشیم.»“

تلگرام، یک مثال موفق روسی است که توسط یک فرد آشنا به رمزنگاری یعنی پاول دورف مدیریت می شود. او تلگرام را پس از طی یک دوره موفق به عنوان مدیر عامل ویکنتاکت «به لاتین VKontakte» که به بزرگ ترین شبکه اجتماعی روسیه تبدیل شده بود، تأسیس کرد.

پاول دورف همچنین یک دارنده بزرگ بیت کوین است و ICO تلگرامِ او در مسیر اجرای یک رمزارز و بلاکچین جامع، هم اکنون در نیمه راه هدف ۱.۷ میلیارد دلاری خود قرار دارد. در صورتی که تلگرام نتواند دادگاه تجدید نظر روسیه را به لغو این حکم متقاعد کند، تنها راه پیش روی این شرکت ارتقاء ابزار ها و توانمندی ها و همچنین خروج کلی از روسیه خواهد بود.

 

https://coiniran.com/?p=19468
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x