ایستگاه خبر

بیت کوین به نسبت سهام تسلا نوسانات کمتری داشته است!

طبق مقاله‌ای که در CNBC منتشر شده است، Meltem Demirors، مدیر ارشد استراتژی صندوق رمزارز CoinShares، معتقد است که در سال 2020، نشانه ای مبنی بر این وجود ندارد که بیت کوین بی‌ثبات‌ترین دارایی بازار باشد و حتی مثلاً به نسبت سهام تسلا نوسانات کمتری داشته است.

بیت کوین نوسان کمتری نسبت به قبل دارد
در صحبت با برنامه Squawk Box Asia CNBC ،Meltem Demirors خاطرنشان کرد که تمام دارایی‌های اصلی شاهد افزایش نوسانات قیمتی بوده‌اند.

Demirors اشاره کرد که به نظر می‌رسد نوسانات بیت کوین در مقایسه با سهام برخی از غول‌های فناوری در سال 2020 کاهش یافته است.

به طور خاص، او به سود سهام تسلا اشاره کرد. این شرکت در تاریخ 21 دسامبر به شاخص S&P 500 اضافه شد.

در سال جاری سهام تسلا 676 درصد رشد داشته است. در مقایسه با این دستاوردها، افزایش 220 درصدی بیت کوین (طبق اعلام CoinShares از نیمه‌شب سه‌‌شنبه) متوسط ​​به نظر می‌رسد.

Demirors به ​​مخاطبان یادآوری کرد که نوسانات یک معیار نسبی است و در طرح فعلی بازار، بیت کوین نوسان کمتری نسبت به گذشته داشته است.

900 میلیارد دلار محرک دیگر در راه است
امسال اعتقاد بر این است که بیت کوین با موج گسترده اقدامات محرک پولی که توسط بانک‌های مرکزی جهان به ویژه فدرال رزرو، بانک مرکزی اروپا و BoJ در نظر گرفته شده، به سمت سودهای پنج رقمی پیش رود.

به طور کلی، بیش از 6 تریلیون دلار برای کمک مالی چاپ شده است و 1200 دلار چک حمایتی توسط دولت فدرال رزرو و دولت ترامپ صادر شده است.

اکنون، محرک دیگری به ارزش 900 میلیارد دلار در 20 دسامبر توسط کنگره ایالات متحده تصویب شد. بر اساس CBS News، در مجموع 600 دلار به هر شهروند آمریکایی پرداخت می‌شود.

برخلاف دلار و سایر ارزهای فیات، با اراده بانک‌ها و دولت‌ها نمی‌توان به میزان غیرطبیعی عرضه بیت کوین را افزایش داد. عرضه ثابت 21 میلیون BTC یکی از ویژگی‌‌هایی است که آن را به یک پناهگاه امن و یک سپر در برابر تورم تبدیل کرده است.

 

Source

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا