ایستگاه خبر

FBI کرۀ شمالی را مسئول هک شبکه‌ی رونین دانست

پلیس فدرال آمریکا یا FBI کرۀ شمالی را مسئول سرقت ۶۲۰ میلیون دلاری از شبکه‌ی رونین (Ronin Network) در ۳ فروردین ۱۴۰۱ دانست. به‌ادعای FBI این جدید‌ترین تخلف سایبری این کشور جهت تامین بودجه‌ی اهداف داخلی می‌باشد. در خبرها خوانیدم که بیش از ۶۰۰ میلیون دلار ارز دیجیتال از شبکه‌ی رونین به سرقت رفت و هکر موردنظر اقدام به‌انتقال این وجوه نامشروع کرده است.

کرۀ شمالی مسئول هک شبکه‌ی رونین

FBI در بیانیه‌ی اخیر خود به‌ارتباط مجرمان سایبری APT38، که به‌اسم گروه لازاروس (Lazarus Group) نیز شهرت دارند، با جمهوری دموکراتیک خلق کره (DPRK) اشاره داشت و آنها را مسئول حمله به پُل رونین قلمداد کرد. پلیس فدرال آمریکا جرایم سایبری و سرقت دارایی‌های دیجیتال را جدید‌ترین فعالیت مجرمانه‌ی صورت گرفته ازجانب کرۀ شمالی عنوان کرده است.

Sky Mavis، استودیوی سازنده‌ی بازی درآمدزای محبوب Axie Infinity، اظهار داشت که هکرهای ناشناسی از شبکه‌ی رونین که به‌عنوان پُلی برای ارتباط بلاک‌چین‌های گوناگون ایفای نقش می‌کند، سوءاستفاده کرده و ۶۲۰ میلیون دلار درقالب اتریوم (ETH) از این پلتفرم به‌سرقت برده‌اند.

درپی این اقدام مخرب، گروه هکرهای Lazarus به‌دلیل ارتباط با دولت کرۀ شمالی ازسوی وزارت خزانه‌داری مورد تحریم واقع شد. مقامات ارشد آمریکا همچنین اطمینان حاصل کردند که آدرس‌ کیف‌پول‌های رمز ارز مرتبط با افراد حاضر در این جرم سایبری نیز تحریم خواهند شد. گروه لازاروس از حملات سایبری گذشته برای تامین بودجه‌ی نامشروع برنامه‌ی موشکی دولت کرۀ شمالی استفاده کرده بود.

گروه لازاروس

گزارشی که شرکت تحقیقاتی Chainalysis در دی‌ماه گذشته منتشر ساخت حاکی از به‌سرقت رفتن ۱.۷۵ میلیارد دلار انواع رمز ارز توسط گروه هکری لازاروس است. لازاروس گروهی است که مسئولیت اجرای اکثر حملات آژانس اطلاعاتی کرۀ شمالی را برعهده دارد.

اسناد ارائه شده ازجانب Chainalysis گویای آن است که این گروه از سال ۱۳۹۶ مبالغ هنگفتی از دارایی‌های دیجیتالی را سرقت و پول‌شویی کرده است؛ بزرگترین آنها حمله به صرافی KuCoin و یک صرافی ناشناس دیگر است که از هریک ۲۵۰ میلیون دلار به‌دست آورده است.

درپی تحریم‌های همه‌جانبه‌ی آمریکا علیه کرۀ شمالی در سال گذشته، حداقل هفت حمله‌ی هک ازسوی این کشور پلتفرم‌های رمز ارز را هدف خود قرار داد و ۴۰۰ میلیون دلار از آنها سرقت کرد که اتریوم، بیت‌کوین و آلتکوین‌ها به‌ترتیب ۵۸%، ۲۰% و ۲۲% از دارایی‌های مذکور را تشکیل داده‌‌اند.

پیشنهاد مطالعه: کلاهبرداری هانی‌ پات (honeypot) در رمز ارزها چیست و چگونه آن را شناسایی کنیم؟

Source

https://coiniran.com/?p=50679
دکمه بازگشت به بالا