ایستگاه خبر

مدیرعامل بایننس در آمریکا به‌دلیل اختلافات استراتژیک استعفا داد!

برایان بروکس، مدیرعامل صرافی بایننس در آمریکا، از جایگاه خود استعفا داد. وی در توئیتی که روز گذشته منتشر ساخت اظهار داشت که تصمیم وی به‌دلیل اختلافات استراتژیک با دیگر اعضای این تیم بوده است، گفتنی است که او تنها چهار ماه در این سمت فعالیت داشته است.

بروکس پیش از اینکه به‌عنوان بازوی اجرایی صرافی بایننس در آمریکا منصوب گردد رهبری دفتر کنترل‌کننده‌ی ارز (OCC) در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ را برعهده داشت، این سازمان مسئول تنظیم قوانین اجرایی بانک‌های ملی است.

استخدام بروکس بخشی از استراتژی بایننس برای استفاده از مقامات شناخته‌‌ شده‌ی نظارتی در پست‌های مدیریتی و درنتیجه بهبود جایگاه جهانی خود بوده است. کناره‌گیری ناگهانی وی از این پست و همچنین استعفای مدیرعامل این صرافی در برزیل تنها پس از شش ماه فعالیت، ابهاماتی را درخصوص فعالیت قانونی این صرافی بزرگ برمی‌انگیزد. بایننس اخیرا هدف انتقادات و محدودیت‌های وسیعی از سوی سازمان‌های تنظیم‌کننده‌ی سراسر جهان واقع شده، همان‌طور که خواندیم بازار مشتقات و قراردادهای آتی بایننس در اروپا و هنگ کنگ محدود شده است.

واکنش چانگ پنگ ژائو به این تصمیم

چانگ پنگ ژائو، رئیس صرافی بایننس، واکنش خود را به این رویداد با انتشار بیانیه‌ای ابراز داشت و گفت:

«وی به تعهد شعبه‌ی آمریکایی بایننس درراستای خدمت‌رسانی به مشتریان خود اعتماد کامل دارد، استعفای بروکس هیچ خللی در عملکرد این صرافی ایجاد نخواهد کرد.»

لازم به ذکر است که دلیل این تصمیم و اختلاف‌نظر از سوی طرفین اعلام نشده و حتی خبری از جانشین موقت وی به‌گوش نرسیده است.

چانگ پنگ ژائو در بیانیه‌ی جداگانه‌ای که به صرافی CoinDesk ارسال کرد، گفت:

«حضور برایان بروکس در تیم بایننسِ آمریکا بسیار ارزشمند بوده و امیدواریم وی فعالیتش را درخصوص رشد صنعت رمز ارز و حمایت از مقررات پیشبردی برای این صنعت ادامه دهد. ما بهترین‌ها را برای وی آرزومندیم.»

این آرزوی موفقیت با رویکرد بایننس درخصوص مدیرعامل گذشته‌ی آن یعنی Catherine Coley کاملا متفاوت است. پس از انتصاب بروکس در ماه آوریل، این صرافی حتی از ذکر نام وی نیز خودداری نمود.

برایان بروکس در دوره‌ی فعالیتش در دفتر کنترل‌کننده‌ی ارز، به‌شدت خواهان رویکردهای حامی رمز ارزها بوده و دیدارهای بسیاری با افراد شاخص حوزه‌ی دارایی‌های دیجیتال از جمله مدیرعامل‌های شرکت‌های گوناگون و کارآفرین‌های پرتلاش حوزه‌ی امورمالی غیرمتمرکز (DeFi) داشته است.

پیشنهاد مطالعه: کشورهای مختلف برای جلوگیری از کلاهبرداری‌های حوزه رمز ارز چه قوانینی دارند؟

Source

https://coiniran.com/?p=46923
دکمه بازگشت به بالا