ایستگاه خبر

اتهام جدید مدیران بایننس: روابط و معاملات پنهانی با چین

طبق گزارشی از فایننشال تایمز (FT)، چانگ‌پنگ ژائو ملقب به CZ، مدیر بایننس و سایر مدیران ارشد سال‌هاست در حالی که معاملات مبهمی با کشور چین دارند ارتباطاتشان را پنهان کرده‌اند.

علی‌رغم ادعای بایننس مبنی بر خروج از چین پس از ممنوعیت ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۱۷، فایننشال تایمز ادعا می‌کند این صرافی روابط قابل‌توجهی با این کشور داشته است، از جمله دفتری که ظاهراً تا اواخر سال ۲۰۱۹ استفاده می‌شد و یک بانک چینی برای پرداخت‌های کارکنان از آن استفاده می‌کرد.

این گزارش به شکایت کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC) که در ۲۷ مارس علیه بایننس مطرح شد، اعتبار بیشتری می‌دهد و این صرافی را متهم به پنهان کردن عمدی محل دفاتر اجرایی و نهادهای فعال خود می‌کند.

در پاسخ، بایننس اصرار دارد که «در چین کار نمی‌کنیم و هیچ فناوری، از جمله سرورها یا داده‌ها، مستقر در چین نداریم» و دولت چین جز از طریق درخواست‌های قانونی به داده‌های بایننس دسترسی ندارد.

سخنگوی این شرکت گفت:

مایه تأسف است که منابع ناشناس رویدادها را به غایت نادرست توصیف می‌کنند. این تصویر دقیقی از عملکرد بایننس نیست.

حواشی مرتبط با بایننس، تناقض‌های میان دیدگاه ضمنی آرمان‌شهری ارزهای دیجیتال به عنوان جایگزینی غیرمتمرکز برای سیستم‌های مالی سنتی و واقعیت فعلی صرافی‌های قدرتمندی را که گفته می‌شود خارج از قانون عمل می‌کنند، نشان می‌دهد.

این پیوندهای ادعایی بین بایننس و دولت چین، وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند، تأثیر متقابل پیچیده بین شرکت‌ها و دولت‌ها، و تأثیری که این روابط در شکل‌گیری چشم‌انداز ارزهای دیجیتال دارند، را آشکار می‌کند. پنهان‌کاری ادعایی روابط بایننس با چین را می‌توان بازتابی از ابهام و دستکاری‌هایی دانست که در میان نهادهای اقتدارگرا بسیار رایج است، که احتمالاً در تضاد با اصول بنیادی تمرکززدایی، خودمختاری و آزادی به‌عنوان اهداف غایی رمزارزهاست.

در این مثال، برای کسانی که مشتاق چشم انداز کریپتو هستند، بسیار مهم است که به نقش دولت چین که به دلیل رویکرد اقتدارگرایانه‌اش معروف است، در این زمینه بپردازند. تاکتیک‌های سنگین چین در تنظیم ارزهای دیجیتال و تاریخچه گسترده‌تر سانسور و حذف، نگرانی‌هایی را در مورد تأثیر بالقوه چنین حکمرانی‌ای بر توسعه و پذیرش فناوری‌های غیرمتمرکز ایجاد می‌کند.

چرا بایننس باید خود را با چنین موجودی درگیر کند؟ آیا صرفاً به خاطر سود است؟ آیا بایننس به هیچ وجه توسط دولت چین تهدید یا اجبار شده است؟ این‌ها به عنوان سؤالات کلیدی در مورد این موضوع باقی می‌مانند تا جزئیات بیشتر با ادامه تحقیقات آشکار شود.

 

پیشنهاد مطالعه: صرافی های متمرکز و خطراتی که برای سرمایه کاربران دارند

 

 

Source

https://coiniran.com/?p=61835
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x