ایستگاه خبر

بانک انگلیسی بارکلیز پرداخت با کارت به بایننس را ممنوع کرد

بانک انگلیس بارکلیز (Barclays) به مشتریان خود اطلاع داده است که دیگر اجازه پرداخت با کارت به صرافی رمز ارز بایننس (Binance) را نخواهد داد.

مسدود شدن نقل و انتقالات وجوه به صرافی رمز ارز بایننس

بارکلیز مانع انتقال از کارت‌های خود به صرافی رمز ارز بایننس شده است. دارندگان حساب در این بانگ که قبلاً به راحتی وجوه خود را به این صرافی منتقل می‌کردند، روز دوشنبه پیام‌های متنی‌ای دریافت کردند که آ‌ن‌ها را از این تغییر مطلع می‌کرد.

در متن، بارکلیز توضیح داده که تصمیم گرفته است «به امن‌تر نگه داشتن پول مشتریان کمک کند» و از مشتریان خواست که برای اطلاعات بیشتر به وبسایت اداره رفتار مالی را درمورد بایینس مراجعه کنند.

مشتریان ناراضی بلافاصله به توییتر رفتند و پیام مشابهی را از حساب رسمی Barclays UK دریافت کردند.

بارکلیز تنها بانک انگلیس نیست که در برابر رمز ارزها موضع گرفته است: Natwest اخیراً اقدام مشابهی را به امید محافظت از مشتریان در برابر کلاهبرداری انجام داده است. همچنین HSBC به دلیل سرمایه‌گذاری مایکرواستراتژی (MicroStrategy) در بیت کوین، خرید سهام MSTR را در سیستم معاملات خود ممنوع کرده است.

اگرچه بارکلیز انتقال کارت به بایننس را متوقف کرده، اما این اطمینان را به مشتریان داده است که این اقدام تأثیری در توانایی آن‌ها برای برداشت وجه از صرافی ندارد. در این پیام به نقل و انتقالات فوری اشاره‌ای نشده است، بلکه فقط مواردی که با کارت اعتباری یا دبیت کارت انجام می‌شوند، ممنوع اعلام شده است.

طی ماه گذشته، بایننس با چندین مسئله نظارتی هم در انگلیس و هم در سطح جهانی روبرو شده است. در تاریخ ۲۶ ژوئن، اداره رفتار مالی بایننس را از ارائه مشتقات رمز ارز در انگلیس منع کرد. این حکم FCA همان حکمی‌ست که بارکلیز در تصمیم خود به آن اشاره کرده است. در همان صفحه حکم باینس، FCA در مورد سرمایه‌گذاری در دارایی‌های کریپتو توصیه‌های کلی‌تری نیز ارائه می‌دهد. در این وبسایت آمده است:

«مراقب تبلیغات آنلاین و رسانه‌های اجتماعی باشید که نوید سود بالایی از سرمایه‌گذاری در کریپتو یا محصولات مرتبط با آن به شما می‌دهد. همیشه نسبت به افرادی که با شما با وعده سود خیلی زیاد شما را برای سرمایه‌گذاری سریع تحت فشار قرار دادند، احتیاط کنید.»

این هشدار به ویژه به بایننس مربوط می‌شود، زیرا زنجیره هوشمند بایننس به هک شدن، کلاهبرداری، و طرح‌های تخلیه سرمایه‌ی سرمایه‌گذاران مشهور شده است.

با افزایش فشار نظارتی و اقدام بانک‌ها، باینسس مجبور است سریعاً برای کاهش آسیب بیشتر به پلتفرم خود عمل کند.

پیشنهاد مطالعه:‌ ۲۰ نکته ضروری برای محافظت و افزایش امنیت دارایی های رمزارز شما

Source

https://coiniran.com/?p=46415
دکمه بازگشت به بالا