طرح پانزی AITrades سراب سرمایه گذاری یا واقعیت!؟
آیا پلتفرم AITrades شما را پولدار میکند یا اینکه برای جیب و سرمایه شما نقشه کشیده است؟
چرا این طرح های پانزی کاربران را رها نمیکنند و هر روز با زرق و برق و وعده جدیدی به سراغ مردم میآیند؟
پروژه کلاهبردار AITrades این بار با ادعا های مختلفی از جمله امنیت تضمین شده بلاکچین (از کلمات موهوم) و یا احراز هویت دوعاملی گوگل (که امکانی است که هر شرکتی میتواند داشته باشد) و از این دست ادعا ها به سراغ کاربران آمده و وعده های سرمایه گذاری دوساله (با میزان سرمایه گذاری حداقل ۱۰ میلیون تومان) به بالا سعی در اغوا کردن مردم دارد.
اما همه این وعده ها در کنار وب سایت بسیار شیک و پر زرق برق آن سرابی بیش نیست. با سر زدن به وب سایت و کمی بررسی و جستجو و تحقیق میتوانید متوجه شوید که نه خبری از وایت پیپر هست نه خبری از اعضای تیم و نه از معماری، نقشه راه و این دست اطلاعات. قسمت درباره ما صرفا جملات مبهمی میبینید و در قسمت تماس با ما هم صرفا یک فرم گذاشته شده است.
رضا نورمحمدی از فعالین رمزارز و کریپتو در کانال اینستا گرامی اش یک لایو مختص به این طرح پانزی دارد و در آن توضیحات کامل را داده است.
برای مشاهده این ویدیو به این لینک مراجعه کنید.
در ادامه بررسی بیشتر این پروژه توسط رضا نورمحمدی موارد زیر توضیح میدهد:
- پروژه AITrades یکی از پروژه هایی می باشد که ادعای ایجاد پلتفرمی برای معاملات رمزارز ها با تکیه بر هوش مصنوعی و رباتهای معامله گر را دارد، حال آنکه هیچ کدام از ادعاهای این مجموعه اثبات نشده و هیچگونه اطلاعاتی از مستندات فنی و کسب و کاری پروژه، اطلاعات و هویت افراد و سازندگان این پروژه و یا حتی نحوه عملکرد سیستم ها و پکیج های پیشنهادی شان تا به امروز منتشر نشده است. برای این پلتفرم هیچ کد متن باز، صفحه گیت هاب، وایت پیپر و یا کیف پول اختصاصی وجود ندارد، بنابراین نمیتوان بر اساس فرضیات و ادعاها به چنین پروژه هایی اعتماد کرد.
- این پروژه، یک توکن اختصاصی برای خود به نام ATC بر روی بستر استلار (Stellar) ایجاد کرده و در صرافی غیرمتمرکز expert لیست کرده اند، این صرافی تنها صرافی ای هست که این توکن در آنجا لیست شده است و آخرین قیمت آن ۱.۲ دلار بوده است.
- نکته جالب در خصوص این توکن این است که تعداد کل دارندگان این توکن، تنها ۸۷۵ آدرس میباشد که از تعداد کاربران خودشان در صفحات مختلفشان هم کمتر است. همچنین تعداد کل این توکنها ۲۰ میلیون است که بیش از ۱۱ میلیون آن تنها در اختیار یک نفر میباشد.
- طرح پلن های دوساله این شرکت تحت هیچ شرایطی توجیح منطقی ندارد، زیرا نوسانات بازار رمزارز ها در فریم های زمانی ثانیه و دقیقه اتفاق میافتد و نمیتوان با چنین ضریب اطمینانی برای دراز مدت برنامه ریزی کرد.
- در صرافی مذکور، وقتی توکن ها بر اساس تغییرات قیمتی شان مرتب میشوند، تنها توکنی که تغییرات آن صفر بوده است، توکن ATC بوده و قیمت آن تغییری نمیکند!
- هیچ اطلاعاتی از افراد اصلی این پروژه در دسترس نیست، در سایت مربوطه هم عنوان شده که تیم متشکل از تعدادی افراد خبره و رباتهای هوشمند!! است و اصلا نمیتوان ادعا داشت که در حوزه بلاکچین و کریپتو فعالیت میکنند و در عین حال هویت شان گمنام است.
- در بخش سوالات پرتکرار سایت (FAQ)، به هیچ سوال مهمی جواب داده نشده است، تنها سوالات کلی مانند بلاکچین چیست، هوش مصنوعی چیست و استراتژی چیست عنوان شده است. در حالیکه اطلاعاتی مانند استراتژی های خرید و فروش، مدلهای یادگیری هوشمند، میزان موفقیت و شکست و اطلاعات مهمی از این قبیل به طور کلی وجود ندارد.
- طبق مستندات پروژه، تنها جایی که از بلاکچین استفاده میشود، تنها ثبت اطلاعات log ها است و این یعنی عملا از بلاکچین هیچ استفاده ای نمیکنند.
- در مستندات سایت عنوان شده است که از امنیت بالایی برخودار هستند و امنیت چند لایه وجود دارد ولی هیچ اشاره ای به جزئیات نشده است. همینطور در خصوص تابع هش استفاده شده، اشاره به جزئیات نشده است. استفاده از google authenticator به معنای تضمین امنیت یک پروژه نبوده و نمیباشد.
- در صفحات مربوط به این پروژه، تمامی پست های ارسال شده مربوط به اخبار کلی حوزه کریپتو و رمزارز است و هیچ اطلاعاتی در خصوص این پروژه یا افراد آنها منتشر نمی شود. این یعنی این مجموعه هیچ مستند یا اطلاعاتی درباره پروژه خودشان و پلتفرم خود را منتشر نمیکنند و بصورت کاملا نامشخص فعالیت میکنند که این موضوع ریسک را چندین برابر میکند.
- سایت مربوط به پروژه نیز در برخی از زمانها، فعال نبوده و از دسترس خارج میشود.
- در مستندات این پروژه سودآور بودن پلن ها ضمانت میشود، اما این ضمانت فقط در کلام است و در عمل هیچ ضمانتی وجود ندارد.
درمورد این طرح پانزی بیشتر بخوانید:
اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفا برای آگاه سازی دیگران آن را به اشتراک بگذارید.