توسعه بستر پرداخت های سریع بین مرزی، توسط ۲۲ بانک عضو R3
کنسرسیوم جهانی R3 و ۲۲ بانک عضو آن روند پرداخت بین مرزی را با استفاده از نرم افزار یک فناوری در دفتر کل توزیع (Corda) بهبود بخشیدند..
این زیرساخت جدید، توسط فناوری دفتر کل، به پایداری نسخه دیجیتالی ارز کلاسیک، کمک می کند. و بین اعضاء شرکت کننده قابل انتقال است. کمپانی R3 همچنین مدعی شد که این راه حل در آینده، برای رمزارز های بانک مرکزی نیز قابل اجرا خواهد بود.
اسامی بانک هایی نظیر Barclays، BBVA و HSBC ، در بین ۲۲ بانکی قرار دارند که برای فراهم نمودن این بستر با شرکت R3 همکاری داشته اند. استارت آپ مستقر در نیویورک که صاحب کنسرسیومی به همین نام است، مدعی شد که راه حل انجام پرداخت های مستقیم بین المللی را به جای روش فعلی (که برای تکمیل یک پرداخت بین المللی به چندین روز زمان نیاز دارد) در اختیار دارد.
مدیر عامل شرکت David Rutterاعلام کرد:
سیستم های پرداخت بین المللی با چالش های زیادی از جمله گسترش مراکز مبادلات ارزی و جهانی شدن بازار، روبرو بودند. این یک راه حل سرنوشت ساز برای بانک ها و شرکت هایی است که کسب و کارشان بر مبنای مبادلات پرداخت های بین مرزی است.
برای معرفی سایر بانک های مرتبط با این نوآوری می توان به اسامی ICBC، Commerzbank، DNB، Intesa، KBC، KB Kookmin Bank، KEB Hana Bank، Natixis، Shinhan Bank، TD Bank، U.S. Bank و Woori Bank اشاره کرد.
برنامه Corda، با مدیریت کمپانی R3 و در تلاش جهت تشکیل کنسرسیوم مشترک برای مدیریت بانک های خصوصی تشکیل شد. این برنامه هم اکنون مسئولیت همکاری با بیش از صد بانک معتبر بین المللی را پذیرفته است و کدهای متن باز برنامه نویسی خود را طی سال گذشته در دفتر کل عمومی لینوکس به اشتراک گذاشته شده است. کمپانی R2، نرم افزار خود را برنامه ای در سطح جهانی می داند که با الهام از قراردادهای هوشمند بلاکچین توسعه یافته است.
کمپانیR3 علاوه بر این، به طور همزمان مشغول انجام پروژه ی Ubin است. در این پروژه بانک مرکزی سنگاپور در تلاش است تا یک رمز ارز معادل دلار سنگاپور را تولید و صادر کند. در اوایل سال جاری، بانک مرکزی سنگاپور نسخه دیجیتالی ارز خود را در یک بلاکچین اتریوم خصوصی مورد آزمایش قرار داد که از اولین تلاش ها برای صدور دیجی ارز از یک بانک مرکزی به شمار می آید.
انتظار می رود راه حل جدید R3 ، یعنی DLT مورد حمایت و تعامل رمزارز های بانک مرکزی قرار گیرد. نمونه اولیه آن تا پایان سال ۲۰۱۷ منتشر خواهد شد.
دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده اند، متعلق به نویسنده می باشند و لزوماً مربوط به Coiniran نمی باشد و نباید به آن نسبت داده شود.