ایستگاه خبر

اینتل دنیای فناوری را به هم می‌ریزد

 نقشه اینتل برای تولید تراشه‌های ۱۰ و ۷ نانومتری دنیای فناوری را تا ۲۰۱۸ کلا تغییر می‌دهد.

  سالهاست که اینتل روی تراشه ۱۴ نانومتری کار می‌کند و آنچه اکنون روی پردازنده‌های برادول در لپ تاپ و تراشه‌های گری تریل روی موبایل و تبلت مشاهده می‌کنیم، حاصل همین فناوری ۱۴ نانومتری است.

اما اینتل به این فناوری قانع نیست و مطابق استراتژی تعریف شده قرار است تراشه‌های ۱۰ نانومتری را در سال ۲۰۱۶ و ۷ نانومتری را در سال ۲۰۱۸ وارد فاز تولید انبوه کند و بدین ترتیب دنیای فناوری به مدد معماری نوین اینتل دوباره تغییر خواهد کرد.

تراشه ۱۰ و ۷ نانومتری بر اساس ترکیبات سیلیکونی سایز می‌گیرند و هر چه تراشه در حجم پایین تر باشد، مصرف باطری کمتری داشته و در ضمن کمتر داغ می‌کند و این دو نتیجه مطلوب سازندگان لپ تاپ،موبایل و تبلت است که می‌توانند سیستم هایی با سرعت بالا و عمر بالای باطری را به کاربران هدیه کنند.

برای موبایل به دست‌ها، داغ شدن گوشی و مصرف شدن باطری دغدغه اصلی است که با تراشه‌های ۱۰ و ۷ مشکل کمتر می‌شود.

فرایند تولید برادول برای اینتل آسان نبود و پس از چندبار تعویق با تأخیر راهی مرحله تولید تجاری شد اما مارک بوهر مدیر ارشد در اینتل می‌گوید سرعت تراشه‌های  ۱۰ نانومتری دو برابر نوع ۱۴ نانومتری بوده و ۲۰۱۶ شاهد ورود آن با بازار خواهیم بود و پس از آن در سال ۲۰۱۸ نیز مدل ۷ نانومتری عرضه می‌شود.

بدین ترتیب اینتل قانون مرده مور (دو برابر شدن تعدا ترانزیستورهایی که دیگر نیستند) را به روشی دیگر تا ۲۰۱۸ ادامه می‌دهد.

https://coiniran.com/?p=12352
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x