ایستگاه خبر

سرانجام بانک جی‌پی مورگان هم به بازار رمز ارزها پیوست

دیروز بانک جی‌پی‌ مورگان (JP Morgan) برای تشکیل پرونده SEC اقدام کرد. هدف این بانک از تشکیل پرونده SEC مهیا کردن فرصتی برای مشتریانی است که به خرید سبد شرکت‌هایی که در رمز ارزها سرمایه‌گذاری می‌کنند، علاقه‌مندند.

جیمی دیمون، مدیرعامل JP Morgan Chase، در گذشته گفته بود اگر هریک از معامله‌گران این بانک وارد بازار بیت کوین شود فوراً وی را اخراج می‌کند. بعدها، او از نظراتش مبنی بر اینکه «بیت کوین کلاهبرداری است» ابراز پشیمانی کرد، و اکنون بانک او به دنبال سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی رمز ارزهاست که با سرعت زیادی رشد می‌کند.

از شرکت‌های مطرح‌شده برای ورود به سبد رمز ارزها می‌توان به مایکرواستراتژی (MicroStrategy) با بیش از ۹۰،۰۰۰ بیت کوین در ترازنامه، اسکوئر (Square) که ۸۰۰۰ بیت کوین در اختیار دارد و شرکت‌های دیگری مانند انویدیا (Nvidia) که تراشه‌هایی برای استخراج بیت کوین تولید می‌کنند، اشاره کرد.

اگرچه بانک جی‌پی‌ مورگان در واقع بیت کوینی خریداری نمی‌کند و به‌طور مستقیم در معرض رمز ارزها قرار نمی‌گیرد، اما ابزار بدهی مرتبط با عملکرد شرکت‌های متمرکز بر کریپتو را در این سبد ارائه می‌دهد.

سهم شرکت‌ها در این سبد به شرح زیر است:

مایکرواستراتژی – ۲۰ درصد

اسکوئر – ۱۸ درصد

ریوت بلاکچین (Riot Blockchain) – 15 درصد

انویدیا – ۱۵ درصد

هلدینگ پی‌پال – ۱۰ درصد

تعدادی از شرکت‌های دیگر نیز با سهم ۵ درصد یا کمتر در این سبد حضور دارند. شرکت‌‌هایی نظیر: AMD، Intercontinental Exchange، گروه CME و …

پیش‌بینی شده است که اگر به شرکت‌های فعال در این سبد ۲۰ درصد سود تعلق بگیرد، پس از پرداخت ۱.۵ درصد کارمزد، سرمایه‌گذاران ۱۸.۵ درصد سود خالص دریافت می‌کنند.

از دیگر بانک‌هایی که اخیراً وارد بازار رمز ارزها شده می‌توان به گلدمن ساکس (Goldman Sachs) اشاره کرد که اخیراً بلاک‌راک (Blackrock)، میز معاملات رمز ارزش، را بازگشایی کرده و قرار است بودجه‌ی دو صندوق آن را به سرمایه‌گذاری در بیت کوین اختصاص دهد. و نهایتاً BNY Mellon، قدیمی ترین بانک ایالات متحده، یکی دیگر از بانک‌‌هایی است که به بازار رمز ارزها پیوسته و از طرف مشتریان خود معاملات کریپتو انجام می‌دهد.

 

پیشنهاد مطالعه: کتاب اختراع بیت کوین

Source

https://coiniran.com/?p=44482
دکمه بازگشت به بالا